Hirdetés
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
őstag
válasz
Bujdy81 #87187 üzenetére
"Nekem ez (is) bajom a kutyákkal.
Értem, hogy családtag, de azért ki kell vinni szaratni, le kell mosni a lábát, szárítani minden beérkezéskor, pfff. Ha hazaérsz a két gyerekkel, két kutyával, akkor mi a sorrend? A gyerek bömböl, vagy a kutya jár össze mindent sárosan?"
Szaratás könnyen megy kertesházban. Ház előtti térköre elintézik, összeszedem, néha leslagolom ha olyan.
Nem nincs minden séta után mosva. Régen, a kisebbikkel, lakásban igen, de akkor nem volt gyerek.
Most simán bejönnek, írtam is, hogy az előszoba le van kerítve, így sárosan nem mennek be a nappaliba. Ősszel, tavasszal, amikor nincs elzárva a kerticsap, akkor slaggal leveretem, kint megszárad valamennyire, problem solved.
Természetesen gyerek az első, de mondom jellemzően mire be kell jönni már nem hagynak sáros lábnyomokat maguk után.
Ha igen, vagy vizes még, akkor kint megvár. Vannak annyira jólneveltek, hogy a nyitott ajtó előtt leülnek/lefekeszenek és megvárják, amíg szólok nekik, hogy bejöhetnek.
A kicsi nem szokott koszos lenni. Pocsolyát is kikerüli, sárba berángatni sem lehet. A nagynak meg olyan jó szőre van, hogy azon megszárad ami van, majd lepereg homok formájában, tehát 1-2órával később felporszívózzuk az előszobát meg néhány naponta felmosunk aztán kész. De így máshova nem jöhetnek be, ott van a fekhelyük is.
Tehát gyerek sem sír és kutya sem járkál össze mindent"Az meg a másik, hogy nem vihetem el "lemozgatni" a dögöt, mert nem bírja a távolságot! Tempót bírná, de futunk 4-8 km-t aztán már liheg ezerrel. Pedig akkor jönnék csak bele! "
Vizsla bírná. De azt sem feltétlenül azonnal, de mondjuk 2-3éves kortól már hozzászoktatással lehet. Az nem fáradna ki ne aggódj.
Nálunk elsődleges szempont volt, hogy olyan kutya legyen, amelynek nem hullik a szőre. Egy vizslával képtelen lennék lakásban meglenni. Pedig egy weimari vizsla igen szép jószág. 1házzal arrébb van is olyan.
-
Jahno
veterán
válasz
Bujdy81 #87187 üzenetére
"Tempót bírná, de futunk 4-8 km-t aztán már liheg ezerrel. "
Akkor Neked valami vizsla kell vagy hasonlóbb (:- Nem is tudom, hogy az agár gyorsan fut, csak rövidtávon és gyorsan vagy hosszabbat is tud, de akad ismerős aki kismotorral megy kutyát sétáltatni, fene tudja milyen márkájú döggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- BestBuy topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Apple asztali gépek
- Lightyear - befektetési app
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Go eladó
- iPhone 12 Red 64 GB
- HP Fibcom L850-GL Ára:7000 Forint Kompatibilis modellek (gyártói oldalról): HP EliteBook x360 1040 G
- Super Mario Maker 2 és No More Heroes 3
- Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- Apple Watch Series 8 45mm GPS+Cellular okosóra
- Intel Xeon grafikus processzor E3-1275 v5 (i7-6700+ szint ) 4/8 mag 8M Cache,3.60 GHz Intel HD P530
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest