Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
blueboi69 #154572 üzenetére
Ezt is írtam párszor, hogy van minden is, meg annó a fél gyárat alap Hunyadival raktuk össze, azokkal utána házakat építettek, utolsó darabnál úgy voltam, hogy itt van a "rendes"-ből kettő is, minek nekem harmadik. Most egy sima fogaskoszorús tokmányos kellett, az mondjuk nem árt.
Egy szintig túl lehet lihegni, aztán mikor odahazta évente 4 lukra van szükség és a Parkside bármi kibírja, akkor minek a Hilti. Idehaza mikor költöztünk akkor kellett 10es környéki luk a falba, meg majd most kell 1 darab, utána 4-5ösnél nagyobb 2 centi mélyen túl nem kell tervezni. Legalábbis remélem, bár bogarak azok mennek a fejemben :-D
-
WiZARD
addikt
válasz
blueboi69 #154572 üzenetére
Márkás cucc jobb, de átlag usernek, évi 1-2 alkalomra bőven jó a parkside és társai.
Csak legyen az adott célhoz megfelelő. Mert egy "ütvefúrónak" nevezett fapad fúró/csavarbehajtó, ami épp csak ütögeti a tokmányba rögzített fúrószárat, azt betonban semmire se lesz jó. Ehhez képest már egy fapad SDS fúrókalapács is megváltás.
Na meg a megfelelő fúrószár se árt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Cyberpunk 2077
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest