Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz FőDudu #69806 üzenetére
kuplung az kopo alkatresz
ez olyan kb mint munkatars, aaa, fasznak koltesz annyit egy alfara
ooo, mit is? hatso fektarcsak+betetek csere, azon kivul volt a termosztat meg a olaj+vezeréles, + elso-felso lengokar es stabilizator szilentek, turbocso csereneki az E36-n 320d meg ket(!!) motorcsere egyiknel eltort a vezermutengely, a masikban elolvadt a dugattyu, adagolocsere (VP44-s sudden death adagolos... megallt a Lagymanyosi hid kozepen az auto es se kep se hang), meg turbo felujitas, kardan csapagy, generator es kormanymu felujitas, vizpumpacsere, huto csere, klimakondenzator + kompresszor csere
kb rohogtem egyet rajta
B5 A4 Avant AFN 1.9TDI, 2 akkumulator csere, generator + adagolo felujitas, a turbo 5-6x volt leszedve es koromlerakodasbol kiganyezva a geometria, mert leragadt ...mindez ~1.5ev alatt
B6 Passat FSI (=JTS), 2.5eve vezerles elkoszont, mert a vizpumpa szethullott vala, hengerfej rotty, most elkezdett szelepes hangja lenni, a kapott arajanlat 420k ra
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz blueboi69 #70212 üzenetére
dehogy lesz... hany eves vagy kiralyfi?
majd a letezo osszes hatosag nekiall vegzalni oket, meg hazkutatast tartani, meg álhírezes miatt rabositani oket
tipikus kommunista modszer, rákosi fele szalámi-taktikatudod: "Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk", ahogy mondta volt kb 1.5-2 eve táváris orsos az EP-ben
pont ugynezt csinalja putyin mestere is otthonaz uj szerkesztoseget meg fenntartjak abbol, hogy hirtelen ott is majd kedve fog tamadni hirdetni az agitacios es propaganda miniszteriumnak, kitomik allami penzekbol hirdetesekkel, ahogy a tobbi elvtarsi online mediat is, es megy majd ott is az agymosas
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
a legutobbi pofatlanitas videoban, amit asszem fokent szegeden vettek fel, all a ket motorosrendor a balra kanyaradoban, mellette a joember az egyenes iranyban at a piroson
egybol utana mentek es kiszedtek
jar a dabzs
az meg hogy vki a civic rendor autonal atmegy, mert nem latja a rendort... de baze, ket motorosrendor mellett? ehhez mennyire kell hulyenek lennitöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz WiZARD #70570 üzenetére
mondtam en regi forumon is mar, hogy a kb a fekete-szurke gazdasag mozgatorugoja
tegnapelott este voltam a Moricz Zs korter mellett az Ovohely-n egy kis szinhazi eloadason, a bufeben szinten pont nem mukodott a terminal, csak kp fizetes jatszik
blokk szinten nuku
itt a kozeli gyrososnal a Szarvas csarda ternel mindig van blokk is, es kartyas fizetes is csak talan 1x nem mukodott az utobbi 1.5-2 evben, de amikor beleptem az ajton mar mondta is a pult mogott az emberke, hogy szia csak kp, mert a leolvaso nem muxik, es nem a penztargepnal allva jutott eszebe, hogy jaaaaaaaaatöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz blueboi69 #70608 üzenetére
van egy C verzio is, bar azt megelozoleg kell alkalmazni, hogy a felnit belul lecsiszoljak a retekbol egy furoba fogott drotkoronggal mikor felrakjak, meg a kerekagyat is
aztan rézpaszta a kontakt feluletekre, es ugy rakjak fel a felnit vissza
ugy le fog jonnikerdeztem egyszer egy gumist, miutan az Ignis-rol ugy vertek le a ket hatso felnit egy nagyobb feju gumikalapaccsal, aminek 1m-s nyele volt, hogyha mar igy vertek le, akkor miert nem tisztitjak meg... de csak vigyorgott
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Samott #70641 üzenetére
szerintem meg ha mar mondta, hogy van nala kamera, meg amugy egy sima atlag mobiltelo is kepes jo minosegu felvetelre ma mar, akkor pont a hujenonek kellett volna inkabb eszbe kapnia, hogy a felvetellel majd siman be lehet szopatni ot a rendorseggel, ha emberkedik...
ezt inkabb ugy hivjak, hogy tanulopenztöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Samott #70645 üzenetére
egy fekezest meg talan csak-csak ki tudott volna magyaarazni a rendoroknek a video elejerol, de a tobbit nem, foleg azutan, hogy mondta is neki, hogy van kamera az autoban, de tenyleg egy mobiltelo is siman eleg ma mar erre
szerintem pont jol tette, mert ennelkul a hujeno csinalna ezt a villogos-fekezgetos faszsagat masokkal is, hiszen latszolag nincs visszatarto ero
hat most kapott egyet
meg ki tudja ez elott mennyiszer arcolkodott igy masokkal is befekezgetve, aztan most vegre emberere talalt
nincs ezzel baj, ezekkel igy lehet szot erteni csaktöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Gabibácsi #70659 üzenetére
defekt volt az egyik kereken, ugyhogy muszaj voltam oda menni
es mivel javithatatlan volt a gumi, kellett venni a tengelyre egy vele azonos mintazatut is
ezert kellett levenni mindkjet hatso felnit, de igy vertek le
es zokszo nelkul felraktak vissza a rozsdara
most amikor a 147-l voltam ket hete a gumisnal szinten egy defekt miatt, az oreg kerdes nelkul vette elo a 230VAC-s furot meg fel az arcrajzsot es ment is neki a felni belso felenek meg az agyresz felfekvo feluletenek
meg volt egy spray is, azzal megfujkalta
szoval szerintem azzal nem lesz para
de a felnit en raktam fel meg 4 honapja, es be volt zsirozva is, ugyhogy igazabol sok dolga nem volt vele
autoszerelo is ugy csinalta a stabrud meg a kutyacsont cseret, hogy a csavarmenetek be vannak zsirozva
de o is alapbol zsiroz mindent, ott van mindig a keze ugyeben a tegely a szerelozsirral
en is meloban zsirzok minden csavarkotest
pl pneumatika munkahenger ha szet van szedve egy tomites elhalalozasa miatt, akkor csavarok zsirozodnak ott is, mindegyik, mert vhol az aluminiumba megy be az acelcsavar es azok szarazon hajlamosak galvanelem reakcioba lepni egymassal es osszerohadnak a levego paratartalmatol is akar
de ha be van zsirozva a menet, akkor az mar szigetelokent mukodik kozottuk
na meg ha lenve van a menet akkor nem surlodik szarazon, es nem serul/roncsolodik a menetprofil
ha ez lenne mindig osszerakva akkor csavarlazito spray-nak nem lenne nagyon dolga meg piaca...több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz FőDudu #70769 üzenetére
ja csak amire ez elerheto lesz ertelmes darabszamban pont beindul a berlini Tesla uzem is, es maris importVAM nelkuli aron tud gyartani helyben Musk, csokkentve ezzel az M3 arat, kozelebb kerulve arban ehhez
szerintem arra tobben kivarnak mar a leendo BEV vevok kozul, mert azt mar "ismerik" mit tud
kulonben erre a ID3-ra is akkora elojegyzes lenne mar most is, mint a haz
vagy pl emlekezz a Tesla M3-ra felvettek par nap alatt 400k db elorendelest csak az USA-bol, most ID3-nal meg elmult majdnem egy ev a bejelentese ota, es meg se szagoljak ezeket a szamokat...
asszem a handras-s vlog-ban van szo rola, hogy 80db ide szant ID3-bol 70 meg elerheto itthontöbb drón kell ;P
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz FőDudu #70968 üzenetére
azert megsincs a model3 szintu sorbanallas, meg hogy egy het alatt beugrik 400k db elorendeles
erre lassan egy ev alatt mennyi jott ossze? publikus egyatalan?
cegnel volt multheten egy nemet arc, egy kazan miatt tartott agytagitast
aszondja naluk (is) a cegnel barki lizingelhet a nemet gyartasu autot par eve, allami es munkahelyi tamogatassal flottakezelon keresztul egy aktualis Golf, ami barmilyen cegnel betolott poziban elerheto, amihez nem jar cegauto, havi 40EUR-ba faj a jomunkasembernek
nyilvan a szerviz ebben nincs benne
de ilyenkor elgondolkodtato, hogy igazabol miert latsz annyi nemet autot ott az utakon, mert egy francia vagy koreaira vagy olaszra ez nem dobja, igy azok joval tobbe kerulnek[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz zetor2000 #71078 üzenetére
vhogy el kellett baszcsizni a lovet
olyan kb, mint nalunk a kormanyablak
2 eve csinaltak kb, odamesz az ugyintezohoz, asztala elott ket szek van, ketten ultok oda az egyikotoket kitakarja a 27"-s monitora
de a sorszam nem azon jelenik meg neki az egyik sarokban, arra van egy kulon tablete is
semmi masra nem hasznaljak azt, csak a sorszamot irja ki
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz A. Crowley #71087 üzenetére
miert nem hozattatok oda egy par pizzat LOL
pusztan celzaskeppen
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
sogor elcserelte a Volvo-t meg tavasszal egy 3er 35d xDrive-ra (313LE), ratapsolt 11k EUR-t
mondja meg majus korul, hogy bemegy a meloba, ami 20km, akkor sem melegszik fel a viz 65-70foknal feljebb
mondom neki ez tipikus termosztat hiba, huszonpar k-ba kerul itt, es nem egy fuha kicserelni sem
erre jon most penteken este, hogy hetvegen egy Webasto-t belerakat
neztem az mi a fasznak bele, hat mert nem melegszik fel, szerintem arra nem a Webasto lenne a megoldas, ez gyarilag biztos jol mukodott, de te tudod...
na szombat delelott otthagyta az autot 13ker-ben, vasarnap del korul telozik neki az arc, hogy megvan, johet erte, felhiv, hogy fu menjunk-menjunk gyorsan, mert kell az auto este
elmegyek erte a Sarkany centerhez, itt van egy kopesre
a 147 allohelybol indult, elotte levo nap mentem vele utoljara, szoval takk hideg, amire odaertem erte a Lakatos utca vegehez a vasuti atjarohoz, 70fokos a viz, amire hazaertunk vissza mar 90 volt
el a bimmerert, jon a muki is egybol, mutogatja a technikat, hogy kb 30perc alatt futi fel az utasteret 20 fokra
wow
na ez a nem taviranyithato nem mobil app-s, hooott sima egyszeru Webasto, aminel az auto leallitaskor valasztod ki a 3 lehetseges idoprogram kozul melyik induljon be majd
nem akartam mondani neki, hogy ezt alapjaraton jaro motorral megcsinalja rohogve egyebkent is, de terhelve pikk-pakk, meg futenie kell a vizköri futogyertyak miatt is a vizet jaro motornal
147-n beinditom a motort telen hidegen, amire levesem a szelvedot korben, mar langyit fuj egyebkent is, mert lefujja a belso paras oldalat az uvegnek, amire a cegtol elerek a M51-re, vagy itthonrol a M5-sre, az ~2.5km mar 70-80 fokos a viz telen is.... persze ehhez jo termosztat kell
190k volt felujitott Webasto cucc (ok adtak azt is), 160k(!!!) volt a beszerelese... azaz 350k
erre hetfon elviszi a "autoszerelohoz" olajcserere, 7 liter olaj, pollenszuro, olajszuro, legyszuro, EGR szelep tisztitas, de tiszta volt, szivosort meg elozo tulaj kitisztittathatta, mert jo volt az is... igy ez csak 157k volt
kerdeztem, hogy es a termosztatot nem csereltek ki? azt nem, azt mondtak a gep nem hozta hibanak
jaa, jo... es akkor szerintuk miert nem melegszik fel normalisan uzemire? ooo, nemtom
es valtoolajat sem csereltek benne, csak a motorolajat meg ezeket a szuroket? azt mondtak azt nem kell, mert elettartamra van
aha...
erre itthon azon nyuszog, hogy a hugom babakék "kékvillám" 1.2-s Fiat 500-san az olajtekno tomitesenek csereje 155EUR volt ugy, hogy 55EUR volt egy novicsento uj olajtekno hozza...több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz A. Crowley #71591 üzenetére
multheten FB-n lattam egy hirdetest Balatonfenyves... befosol:
ezt arultak huszonvalamennyi milkacsokiert, es vmi 90nm
aszondja a felujitas elkezdodott, kb kivagtak a dzsindzsast mellole, hogy le lehessen vhogy fenykepezni kivulrol
ennek kb a dozer kene, nem felujitas
30millio korul a horvat tengerparton vannak elado nyaralo apartmanoktöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Samott #71742 üzenetére
szerintem itt a haztomboket kene atvarialni es akkor szellosebb lesz az egesz terulet a kutyaszar meg hugyszagu utcak helyett
minden masodikat letoljak, a 2x magasabb hazakat epitenek a meglevok helyett
egyuttal az ott lakoknak csinalnak az epuelt ala melygarazst es nem az utcan fognak allni
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Samott #71756 üzenetére
nem az autok miatt, hanem a lakok miatt
autoktol nem lesz nagyobb hely a ter a szomszedos epuletek kozott, meg ugyanugy arnyekolni fogjak egymast, es zold terulet sem lesz semmivel sem tobb
meg ugyanugy 100 eves epuletek lesznek, amiket kb tobbe kerul felujitani lassan, mint egy ujat felhuzni
2x olyan magas epuletben nomal belmagassaggal 3x annyi lakast lehetne csinalni, amik pl nem egymasbol nyilnak a helysegek, mintha egy folyoso lenne az egesz
a felszabadulo terulet meg lehetne ter fakkal padokkal...ez most hol is van?
ugyanannyian vagy tobben laknanak ott, es akkor lesz elhetobb a terulet, nem ettol a gettotol, ami ott van perpilltöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Samott #71800 üzenetére
ez a fa mikori telepites is?
ertem a csiziot, csak ez pont egy olyan utca, ahol 2x annyi tavolsag van az utca ket oldala kozott, mint egyebkent a legtobb helyen szokas
itt persze hogy elfer
ott ha legyakjak a ket utcankent a szelso haztombot, csinalhatnak a helyere dupla fasort viragagyassal bringasavval meg a belso haztomb ala parkolot a lakoknak, utcara meg vmennyi fizetoset az odaerkezoknek
a belso haztomb meg 2x olyan magas lehetne 3x annyi kecoval, aztan akkor ellakhatnak "elheto" kornyezetben a jelenlegi gettosok
ez a gettos szarsag toldozgatasa-foltozgatasa ez nem vezet igazabol sehova
na?több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Samott #71820 üzenetére
senki nem mondta, hogy varosi autopalya kene a hazak koze 2x3 savon, ezt csak te magyarazod bele ebbe
de azert latod itt is egy uj epitesu epulet van balra
Tompa utcatol 1 utcanyira a Ferenc krt fele a Tuzolto utca -ban mi lesz a matek?
meg a Googlemaps terpeken is olyan sotet az utca az egymashoz kozel levo hazak miatt, hogy muvirag is kidoglene[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz JonesC #71823 üzenetére
az lehet, csak egy 10-12 emeletes toronyhaz helyette 50-60 lakassal, ottani m2 arakkal siman tobb Mrd-t erne annal, annak 100 eves romnak helyen es egysegnyi terulten 3-4x annyian laknanak egyetlen olyan epuletben
olyan mintha 3-4 haztombot egybe huznal vertikalisan bovitve, felszabadul korulotte egy csomo most beepitett terulet
meg ugy egybol lenne hely a briganyomiknak meg a parkositasnak is
ezzel lesz/lenne elheto a kornyezet, nem az egyiranyu utcazos meg zsakutcazos balfaszkodassalezekkel a regi hazakkal csak a baj allandoan, van penz meg nincs a felujitasukra, omlik a homlokzat, szar a teto, total elavult az egesz epulet gepeszetileg is, nem is mai normaknak megfelelo az elrendezese/beosztasa sem, mert igazi atjarohaz elrendezesuek
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
[link] UC
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
[link] "Teslakiller"
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Samott #72609 üzenetére
ami egy maltai offshore ceg neven van es egy magyar EU es kozpenezekkel kitomott oligarcha tulajdona
pedig anno hogy ugattak az coci oligarchak ellen a tavaris orsosek, azok ovodasok voltak ezekhez kepest
es hogy megigerte a valasztasi gyozelmi nagybeszede utan a fotavaris a hivei elott, hogy matol nem fognak oligarchak uralkodni a magyarokon...ja tenyleg
gazszerelo is tiz-tizenket eve meg meloert gurcolt, most meg yachtja van az Adrian, meg villaja a tengerparton
igy megy ez korrupcioisztanban[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
Tesla, Inc. NASDAQ: TSLA 2 001,83 USD +123,30 (6,56%) Zárva: aug. 20. 16:27 GMT-4 Zárás után 2 009,90
Market Value 373,06 Mrd USD
több drón kell ;P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?