- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
chris-77 #8908 üzenetére
Ja, hát akkor lőjj az eBay-ről. Vagy hátha a Vaterán is van, vagy PC bontókban akár nem működőképes modell, de ép házzal, amibe át tudjátok szerelni a többi hardvert. Gondolom valami cégnél belenyúltatok egybe, tönkrement, és próbáljátok kicserélni, nehogy észrevegyék. Én nem tenném. Ezek a gépek amúgy is nagyon régiek, maguktól is tönkremennek, be kell vallani, hogy elhasalt, nem hinném, hogy kifizettetik, akkor sem számlázhatnak érte sokat. Ezeket a gépeket már 13 éve is rég nyugdíjazni kellett volna, vagy múzeumnak leadni. Nem érnek semmit, sok helyen próbálnak tőle megszabadulni, csak veszélyes hulladéknak lehet leadni, de ugye az is pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- bambano: Bambanő háza tája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest