Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
matekmatika
tag
Szia! Ehhez mit szólsz?:
Private Sub CommandButton1_Click()
Dim objNameSpace
Dim objOutlookApp
Dim objItem
Set objOutlookApp = CreateObject(''Outlook.Application'')
Set objNameSpace = objOutlookApp.GetNameSpace(''MAPI'')
Set objItem = objOutlookApp.CreateItem(0) 'MailItem
objItem.To = ''cím@freemail.hu''
objItem.Attachments.Add ''C:\Windows\Asztal\proba.txt'', 1, , _
''Próba fájl''
objItem.Subject = ''Próba fájl''
objItem.Display
objItem.Send
End Sub
Ezt találtam, azaz majdnem ezt, volt az eredetiben több hiba is. Ez excelből tökéletesen működik, még win98 alatt is
. Viszont lenne egy kérdésem. Az End Sub előtt még volt egy ilyen: ''Wscript.Quit''. Ennél hibajelzéssel leállt. Ezt kivettem így jó. Szükséges hogy az benne legyen? Ha nem akkor jó, de ha igen, akkor miként kellene átalakítani ezt az utasítást hogy jó legyen? Lehet ebben is csak valami elírás van.
Köszi.
Aktív témák
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- VR topik
- iOS alkalmazások
- TCL LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Ingatlanos topic!
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Ryzen 5 4500/ GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB M.2 SSD konfig eladó sok-sok garival
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Viszont lenne egy kérdésem. Az End Sub előtt még volt egy ilyen: ''Wscript.Quit''. Ennél hibajelzéssel leállt. Ezt kivettem így jó. Szükséges hogy az benne legyen? Ha nem akkor jó, de ha igen, akkor miként kellene átalakítani ezt az utasítást hogy jó legyen? Lehet ebben is csak valami elírás van.