Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brutforsz
üzenetére
Ha egy másik felhasználói fiókból nyitok meg egy lementett fájlt, akkor "normálisan" működik minden.
Sajnos erre a hibaokra már nem fogunk rájönni, megfutamodtam, és újratelepítettem. Most jó!
(a gép használója sok könyveléssel kapcsolatos pénzügyi excel táblát használ, melyek jelentős része külső forrásból származik, esetenként egy csomó makróval. Könnyen lehet, hogy újra előjön a hiba, bár nem kívánom!)Köszönöm a segítséget,
lrigo
-
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, és elnézést, de csak most keveredtem újra gép elé.
Az általad leírtakat már korábban megpróbáltam, az xlstart könyvtár eredetileg üres volt. Próbáltam azt is, hogy létrehoztam egy Munkafüzet.xlt sablont az xlstart könyvtárba, ami általános cellaformátumot tartalmaz, ennek ellenére indítás után százalékos értékként jelennek meg a beírt számok.
Új üres munkalapon gyakorlatilag csak akkor jelenik meg egy szám a beírt alakban, ha előtte szöveg formátumra állítom a cellákat.Brutforsz:
Köszönöm a választ, de sajnos nem oldja meg a problémát.Erősen hajlok arra, hogy újratelepítem az egészet, csak piszkálja a csőrömet, hogy mi a fene okozza.
Köszönettel:
lrigo -
Sziasztok!
Ismerős gépén (Office XP) a cellákba írt érték automatikusan 100-al osztódik. (pl. 1500-ból 15 lesz)
A beállításoknál látszólag minden rendben van, ennek ellenére így jelennek meg az értékek.
Más felhasználóként belépve a Windowsba minden rendben van, az Excel a beírt értéket jeleníti meg.Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Köszönttel,
lrigo -
Sziasztok!
Excelben (Office XP) .txt vagy .csv importnál az alapértelmezett szeparátor a ''tab''. Átállítható valahol, hogy az alapértelmezett szeparátor a vessző legyen?
Köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- Hardcore café
- Hobby rádiós topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50