Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoos
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Nagyon köszönöm segítséged! Sajnos még nem sikerült a képlet, de már nagyon közel lehetünk szerintem.

#HIV hibát dobja.
Még egyszer megpróbálom másképp.
Az első lap A oszlopában fel van sorolva: 'munkafüzet 1, munkafüzet 2...munkafüzet n'. Ugyan ilyen nevek alatt van a többi sheet.
Ha a képletet manuálisan megadva =munkafüzet n!$X$X a megfelelő adatot adja. A kérdés az lenne, hogy az A oszlopban található felsorolásból hogyan tudom a képletbe a szöveget és nem a hivatkozást másolni. Tehát hogy ne =A1!$X$Y legyen hanem hogy a cellába beleírt szöveget másolja tovább a képletbe (=munkafüzet n!$X$X)Köszönöm javaslataid.
-
skoos
őstag
Kedves Guruk, a következö problèmàval àllok szemben:
Van egy több lapból álló excel munkafüzetem.
Az első lap egy összegző lap, melyen szerepel egy oszlopban a többi lap neve, mellette levő oszlopokba pedig szeretném ha a többi lapról átmásolna bizonyos cellákat.
Mivel az első lapon kívül az összes többi lap formanyomtatvány, minden lapról ugyan az a pár cella szükséges.
Azt szeretném ha az első lapon levő „többi lap oszlopban” található nevekből illessze be a hivatkozási függvénybe a nevet. (=’többi lap oszlop’!$X$Y) de ilyenkor csak a cella hivatkozását másolja tovább (=’A1’!$X$Y … ’An’!$X$Y) nem a bele írt szöveget, ettől a képletem hibás lesz és nem hivatkozik jól.
Mi erre a megoldás?Megköszönnèm segìtsègetek,
Sanyi. -
skoos
őstag
Segítsetek plíz. Egy 00007364 jellegű számsorcellából kéne kimásolnom az utolsó 5 karaktert egy másik cellába. Milyen függvény tudná ezt megcsinálni nekem?
-
skoos
őstag
Sziasztok!
Segítsetek, gondban vagyok. 350 képet kellene az excelbe beillesztenem, egymás alá, mindegyiket külön cellába, sorrend tökmindegy.
Hogy tudnám ezt megcsinálni?
Nagyon megköszönném segítségetek!Sanyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50