- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
segítenétek nekem, sokat tanultam már így is tőletek, de még kérnék egy picit segítséget.
Beszúrok egy ÁTLAG fügvényt, viszont amíg nem lesz 1ik cellában sem semmi írva addíg hibát dob ki, vagy kettőskereszteket, meg lehet valahogy tanítani hogy ne írjon hibát?
Hogy tudnám azt megoldani hogy megszámolja nekem adott cellatartományban az ikszeket? Sima fügvénnyel megoldható? Tehát ha példának okáért veszük mondjuk Atól Eig a cellákat, akkor azt kéne vizsgálnia hogy melyikbe van x azaz ha A=x akkor B6+1 és így tovább, pascalba menne, de excelbe?:S
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
Balazs
-
törölt tag
Sziasztok,
tudnátok nekem segíteni egy picit excelben?Premiumtáblázatot csinálok, és feltételes elágazásokat kéne használnom, a probléma csupán az hogy iszonyat sok feltétel van, if el meg tudnám oldani, de iszonyat hosszú/bonyolult és átláthatatlan lesz. Tudnátok erre egy egyszerű megoldást
?) (pascalban tudom
x < 0,5
0,5 < x < 0,7
0,7 < x < 0,95
0,95 < x < 1,05
1,05 < x < 1,15
1,15 < x < 1,25
x > 1,25Minden egyes feltételnél más eredményt kéne hogy adjon, az eredmények konstansok.
x < 0,5 => 0,4
0,5 < x < 0,7 => 0,6
0,7 < x < 0,95 => 0,8
0,95 < x < 1,05 => 1
1,05 < x < 1,15 => 1,1
1,15 < x < 1,25 => 1,2
x > 1,25 => 1,3Ide leírtam adott sornál milyen eredményekre gondoltam.
Köszönöm szépen a segítséget!
-
törölt tag
Sziasztok,
lenne egy olyan kérdésem hogy adott working sheetnek hogy lehet fügvénnyel nevet adni? Az első sheeten van 10 cella, ezeket a neveket kéne a 10 working sheetnek adni, de fügvénnyel kéne megoldani, mert ha módosítom a cella tartalmát akkor a sheetek nevének is módosulnia kéne. Van erre valakinek valamilyen 5lete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged