Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni.
B oszlopban van a város név
F oszlopban az irányítószám
G oszlopban az utca, házszámDe nekem a G oszlopba kellene az irányítószám város név, utca házszám
Ezt hogy tudnám megoldani, hogy ne egyesével írjam át?
Köszönöm szépen

-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok!
Netről kimásolgattam egy adatbázist - ez a honlapról munkalapon van.
Majd transzponálással vízszintes rendezésbe másoltam nevenként a második munkalapon van.Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy függőlegesen az alábbi oszlopokban a hozzátartozó adat legyen benne?
Ilyen oszlopok kellenének:
Név:
Cím:
Rövid név:
Azonosító:
Alapítás dátuma:
Minősítés:
Központi telefonszám:
Központi fax:
Központi email cím:
Honlap:
Képviselő neve:
Képviselő telefonszáma:
Képviselő email:
Kapcsolattartó neve:
Kapcsolattartó telefonszáma:
Kapcsolattartó email:Van olyan ahol két cím van és több kapcsolattartó, azt talán cím 1, cím 2 vagy nem tudom hogy kellene

Ez a Hajdú-Bihar megyei tehetségpontok listája lenne..de sehol nem találtam ilyen táblázatot neten, így egyesével kimásoltam a honlapról..
Itt van amit csináltam eddig: [link]
De ez így káoszos..jobb lenne ha rendezetten lenne..
Hálás lennék, ha valaki tudna segíteni

-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok. Ismét segítségre lenne szükségem.
Van két oszlopom, amiben számok vannak. Az első oszlopban adószámok - formátuma tehát 12345678-1-12
A második oszlopban cégjegyzékszámok vannak - formátuma 12-12-123456Át kellene színezni azokat a sorokat, ahol az adószám - első oszlop - két utolsó száma nem egyezik a cégjegyzékszám - második oszlop - két első számával.

-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok.
Van egy táblázatom 1666 sorral.
De ebből nekem ki kellene azokat a sorokat törölni, ahol egy sorra nézve a AA vagy AJ vagy AS oszlopban azonos van írva a háromból valamelyikben, mint az N oszlopban.Tehát csak azokat a sorokat kellene meghagyni ahol az N oszlop nem egyezik, vagy az AA, vagy az AJ, vagy az AS oszlopban lévővel.
Hogy tudnám ez valahogy gyorsabban megcsinálni, mint egyesével átellenőrizve törölgetni?
-
PindurAnna
Közösségépítő
Nem érthetően magyaráztam el akkor..de már próbálom újraírni a cellákat teljesen új táblázatba.
Most olyan kérdésem van, hogy van két fáljban táblázatom, össze lehet valahogy hasonlítani őket, hogy melyik cellába lett más írva? Tehát volt egy táblázat azt elmentettem mondjuk egy névvel. Aztán azt később bővítettem itt ott és azt elmentettem kettő névvel. Most arra lennék kíváncsi mit változtattam meg a kettőbe.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítségeteket.

-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
ricshard444
üzenetére
Egyéni formátum @, és átáll szöveg formátumra.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok.
A következőben kérném a segítségeteket:
egy oszlopban van az irányítószám város, utca neve, házszám, emelet, ajtó. De 1500 sorban van ilyen adat, csak hogy nincs mindenhol emelet ajtó, vagy az utca neve 2 szóból is állhat.
Hogyan tudnám ezt az információ halmot, oszloponként ( irányítószám-város-közterület neve-kerület-házszám-emelet-ajtó) szétszedni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Projektor topic
- Energiaital topic
- BestBuy topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Haditechnika, harcászat
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50