Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Gabcsika
üzenetére
=HA(A1=B1;"OK";"Nem Ok")
ezután meg fogod a cellát ahova ezt beírtad, gondolom én az A3ba írod majd, és a cella jobb alsó sarkába kattintva lehúzod ameddig szeretnéd vizsgálni az A és B oszlopot!
ez az egyszerü ha feltétel annyit tesz hogy ha Ax és Bx cella megegyező értéket tartalmaz akkor kiírja hogy OK, ha eltérő a két érték kiírja hogy Nem Ok

erre gondoltál?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Musicbox
üzenetére
kijelölöd azt a cellát ahova szeretnéd a 110%os értéket, utána beírod hogy = kijelölöd az első cella árát aminek a 110% át szeretnéd, és utána írod hogy*1,1
utána lemész egy cellát , most a 2. értéket jelölöd ki amit szorozni szeretnél 1,1-el és megkapod annak is az eredményét. Ezt követően fogod kijelölöd a 2db cellát ahol a 110%os eredményt megkaptad, és a jobb a második cella jobb alsó sarkára mutatsz, kijön egy fekete kereszt, rákattintasz és lehúzod egészen addig a celláig amíg a 110%os árat szeretnéd látni!
Én így értelmeztem a kérdésedet, és ez rá egy megoldás

Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50