Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marksz1
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Egyik kollégának cseréltem gépet a minap és ő, 50-100 ezer soros Excelekkel szokott dolgozni különféle függvényekkel. A régi gépen Win764 bit volt Office 2010 32bit szoftverrel, I7 3770 CPU-val. Az új gépe egy I5-9500 CPU val Win10-el Office 2019 64Bit.
Mikor ráküld 1-1 függvény lekérést egy több 1000 soros excelbe, akkor 5-10 perc mire végi ér. Állítása szerint nem tartott ilyen sokáig a régi géppel. Néztem személyesen és a függvény számítás közben 100% -on terheli az Excel a CPU-t. Kikapcsoltam a védett nézetett és letiltottam a hardveres gyorsítást is de még így is ugyan olyan "lassú".
Tudtok javasolni még beállításokat vagy trükköket, hogy gyorsabb legyen az Excel?
Vagy cseréljük le a gépet egy I9 vagy Rysen 9 -re?
Ellőre is köszönöm a segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50