Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoci0914
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megoldani, hogy:
A-J oszlopig színezzen nekem a tábla sorokat a K és a P oszlop alapján.
Feltételes formázással próbálkoztam képlettel ami így nézki:
=ÉS($K$1>0;$P$1>0)
=ÉS($K$1>0;$P$1<1)
Igazából ez működik is teljesen jól. Viszont szeretném ezt átvinni az összes többi sorra, ebbe viszont beletört a bicskám, hogy tudnám ezt megoldani?
Köszönöm!
-
zsoci0914
csendes tag
=HA(O5="Igen";DÁTUM(év;hónap;nap);"-")
Mit írok el a képletben? Ha az O5 igen, akkor "#NÉV?" jön fel, ha viszont nem akkor beírja a "-"-et.
Annyit szeretnék igazából, hogy ha az O5 Igen, akkor kiírja nekem a mellette lévő oszlopba azt a dátumot ami akkor van mikor beírtam, hogy "Igen".
Így belegondolva, lehet, hogy eleve rossz vonalon indultam..
-
zsoci0914
csendes tag
Sziasztok!
Olyan képletet szeretnék megalkotni, csak cseppet elakadtam, hogy:
Ha I10 cellában van érték (dátum) és F10 cella üres akkor az értékem = E10 cellával
Ha I10 cellában van érték (dátum) és F10 cella is érték (szám) akkor az értékem = F10+J10
Ha I10 cella üres akkor az értékem 0 vagy üres.
Ebben esetleg kérhetem segítségeteket?
Köszönöm. -
zsoci0914
csendes tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Erről lenne szó.
Az A oszlop legördülő menü, kiválasztok egy "státuszt" beérkezve például és akkor az M oszlopban megjelenik a dátum. Aztán megváltoztatom "gyartas alatt"-ra akkor pedig az N oszlopban a változtatás dátuma, ugyanígy "kész" az O, "kiszallitva" a P oszlopban, és persze az előző maradjon meg. -
zsoci0914
csendes tag
Először is boldog új évet mindenkinek!

Másodsorban, én is ilyen dátum kérdéssel érkeztem, csak szeretném kicsit tovább bonyolítani.
Tavaly a segítségetekkel megoldódott a legördülő menüben választás során a sor színezés.
Amit köszönök szépen ismét!
Megoldható-e esetleg az, hogy mikor kiválasztok egy opciót, akkor egy meghatározott oszlopban megjelenjen az aznapi dátum (esetleg pontos idő is?) ami ott is marad?
Majd ha egy másik opciót választok a legördülő menüből akkor ismét megjelenjen a dátum egy másik meghatározott oszlopban és az szintén megmaradjon?
Tehát: legördülő menüben van 4 féle lehetőségem.
Kiválasztom az elsőt és a sor végén megjelenik a dátum,
Módosítom a "státuszt" a következőre és a következő oszlopban megjelenik a dátum szintén és így tovább.
Köszönöm
-
zsoci0914
csendes tag
Az első oszlopban ugye mindegyik választható.
-
zsoci0914
csendes tag
Teljesen vakon vagyok
A színezést úgy tudtam megoldani, hogy csak adott tartalmú cellákat színezzen. Jelen esetben ez el van hibázva.
Amit mellékeltél képet azt nem tudom megcsinálni, ha azt úgy beírom semmi sem történik.
Lehet az érvényesítésem nem jó?
Az első oszlopban meg van a legördülő menüm minden cellában odáig eljutottam.
Sajnálom, teljesen amatőrként próbálkozom.
-
zsoci0914
csendes tag
Üdv!
Az volna a kérdésem, hogy ha létrehozok egy legördülő menüt, azt meg lehet valósítani hozzá hogy adott "állapot" választása esetén az egész sort beszínezze?
Lényegében egy állapot jelzőt szeretnék létrehozni, legördülő listából lenne kiválasztva, hogy adott termék rendelés alatt van, megérkezett, kiszállítva stb., és ezt az adott sor elején kiválasztás után a sor automatikusan elszíneződjön.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50