Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
sziasztok, valamit atallitottam az Excelben, az ekezetek helyett mindenfele jeleket (pl [ ) ir ki. Mit nyomtam meg?
-
vans?
őstag
Sziasztok!
Eleg amator problemam van.
Van egy y tengelyem, ahol 0-1,2 - ig 2 tizedenkent van jelolve a tengely. Ha atallitom a maximumot 1-re, akkor a fuggvenygorbem teteje le lesz csapva. (1 a maximum ertek) Meg lehet azt csinalni valahogy, hogy csak a 0 es 1 ertekek legyenek kiirva az y tengelyre, de megis 1,2-ig nezze, tehat ne csapja le a tetejet?Koszi!
-
vans?
őstag
válasz
Excelbarat
üzenetére
Koszi, de igy sem jo... Most a 69-et ugyanugy osszekoti a 71-gyel.
-
vans?
őstag
válasz
föccer
üzenetére
Ezt nem igazan tudom kivitelezni. Az elso oszlopom az x tengely, a masodik az y. Csinaltam ugy is, hogy 0-70-ig, aztan alatta kulon 70-tol 1 felfele... De igy is ugyanugy nez ki. Amikor meg kulon adnam hozza (ha nem alatta van), akkor meg foleg osszekutyulodik a 2 cucc.

-
vans?
őstag
sziasztok!
egy gyors kerdesem lenne, valoszinuleg rem egyszeru a megoldas, de a faradt agyammal nem jovok ra... van egy adatsorom m=1-tol 100-ig, ezekhez rendelve a 0, vagy 1 ertekek. <70 eseten 0, >=70 eseten 1 az y tengelyen levo ertek. na mar most, szeretnek ebbol diagramot csinalni (ez a lenyeg), es azt kellene megcsinalnom, hogy a 70-es ertekig elmenjen az also, 0 erteku vonal, oda tegyen egy kis karikat, hogy ott meg 0 az ertek, es a 70-esnel pedig legyen a tomott karika az y=1-nel. vagy valami ezzel egyenerteku megoldast megkoszonnek. csak mert igy ugye 69 es 70 kozott megy fel egy egyenes, amire egyreszt semmi szuksegem, masreszt ferde ugye.
koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van egy y tengelyem, ahol 0-1,2 - ig 2 tizedenkent van jelolve a tengely. Ha atallitom a maximumot 1-re, akkor a fuggvenygorbem teteje le lesz csapva. (1 a maximum ertek) Meg lehet azt csinalni valahogy, hogy csak a 0 es 1 ertekek legyenek kiirva az y tengelyre, de megis 1,2-ig nezze, tehat ne csapja le a tetejet?
Az elso modszerrel sikerult, ha mar megvolt a dolog, gondoltam az egyszerubb lesz. Koszonom a segitseget neked is, es a tobbieknek is!

Fferi50