- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Kínai tápos Philips
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
roomgrey
csendes tag
-
roomgrey
csendes tag
Sziasztok!
Abban a problémámban szeretném a segítségetek kérni, hogy egy meglévő excel kalkulátorban van egy cella, ami legördülő lista. Ennek az elemei angol nyelvűek, így szeretném lefordítani magyarra csak nem tudom hogyan kellene visszakeresnem a tartományt, amiben szerepelnek a az elnevezések.
Köszi!

-
roomgrey
csendes tag
Ja, néhány részlet: ahova beírom az irányítószámot: F17, ahova szeretném, hogy az eredmény kerüljön: G17. Az irányítószámok és a hozzájuk tartozó településnevek egy másik munkalapon(Irányítószámok), A2-B18658 között vannak. Kérlek vmi kész függvényt írjatok, ha lehet, mert elég kezdő vagyok! Köszi még1x!

-
roomgrey
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy szeretnék egy településnév keresőt készíteni. Megvannak az irányítószámok, de mivel Magyarországon több település is létezik azonos irányítószámmal, egyezés esetén szeretném, hogy az Excel felajánljon egy lenyíló lehetőséglistát, ahol kiválaszthatom, melyik településre gondoltam. Hogyan lehet ezt megoldani? Már mindenhol kerestem.
Kérlek segítsetek!!! Köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- XPEnology
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Starlink
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50