Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
komyka
tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy egy egy oszlopban lévő fix széles kóódot szeretnék több oszlopra tördelni. Pl.: xxxx-yyy-1 1.3 qqq. Az xxxx-yyy-1 és a qqq részekkel nincs gond, viszont az 1.3 valamiért dátumként jelenik meg, viszont nekem az eredeti formátumra lenne szükségem, lévén ez egy átmérő méret lenne. Mit csinálok rosszul?
-
komyka
tag
Sziasztok!
Egyszerű lenne a kérdésem, viszont mégis kifogott rajtam: Van egy árlistám, benne sokezer termékkel, mindegyik termék egy saját csoporttal (kb. 110 db.). Ez év februárjában az árak százalékosan változtak, ezeket a százalékokat a csoportokhoz kaptam meg. Egy olyan képlet kellene ami az adott csoportokhoz tartozó árakat az árkedvezménnyel megszorozza.
Tehát most így nézek ki: Csoport, Eredeti ár, Csoport (a 110db felsorolva), kedvezmény%. Remélem érthetően írtam le a problémámat.
Előre is köszönöm.
-
komyka
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan feladatom, hogy adott egy szép nagy árlista, kb. 50000 tétellel, és egy oszlopban a tételek Német megnevezésével. E mellett van három másik lsita, amikben a magyar megnevezések találhatóak. Az lenne a kérdés, hogy hogyan tudnám megoldani azt, hogy a német megnevezéseket kicseréljem a magyarra.
Úgy néz ki, hogy A1 oszlop a Termékszám, B1 oszlop a német megnevezés. A három másikban ugyanígy csak a B1 oszlop a magyar megnevezés.
Ami még gubanc, hogy nem minden elem van meg a magyar listákban, így ahol nincs találat ott hagyni kell úgy ahogy van.
Eddig az FKERES függvénnyel próbálkoztam de nem igazán sikerült még eddig összehozni, ezért örülnék ha valaki segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Macska topik
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest