Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Fferi50
üzenetére
Bele pakoltam egy zsáknyi hibakezelést, illetve bele építettem a napi mentésnek a kódját is.
Az utóbbit viszont úgy kellett beraknom, hogy az on error if err =0 részhez raktam be. Viszont így ha a korábban hibába fut, akkor a napi mentés nem fog lefutni.
róka fogta csuka-fogta róka esete.
Azonosítom a biztonsági mentés helyét és megpróbálok onnan file listát letölteni. Erre épül rá az on error, mert gyakorlatilag itt lehet olyan, hogy elmozgatták/törölték a könyvtárat.
Ha megtalálja a beállított könyvtárat, akkor minden szupi, belistázza a fájlokat, meghatározza és törli a felesleges tételeket. Ez után megvizsgálja, hogy a listában szerepel-e az aktuális napi mentés. Ha nem, akkor menti a kalkulált névvel, és útvonalon.
Ha hibába fut, akkor megpróbálja az alapértelmezett útvonalként saját maga mellé készíteni egy alkönyvtárat és azt beállítja elérési útvonalnak. Ha ez valamiért nem jön össze, mert érvénytelen, akkor msoFileDialogFolderPicker-el megpróbálok beszedni a felhasználótól egy valid útvonalat és onnan dolgozom tovább.
Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy ha a hiba kezelésbe sikerült kipréselnem valahogy egy valis útvonalat, akkor újra fusson az egész kód? ha egy call-al meghívom saját magát, annak csúnya vége lehet. Bár ha a hibakezelésbe nyomom be, akkor elvileg 2. nekifutásra már nem szabadna megint behalnia. Viszont call-után visszatér és folytatja. Innen simán exit sub-al kilépek, akkor okés lesz?
Hmm, ezt a zagyvaságot, én magam sem értem

Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Google Pixel topik
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest