- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Fferi50 #52284 üzenetére
Bele pakoltam egy zsáknyi hibakezelést, illetve bele építettem a napi mentésnek a kódját is.
Az utóbbit viszont úgy kellett beraknom, hogy az on error if err =0 részhez raktam be. Viszont így ha a korábban hibába fut, akkor a napi mentés nem fog lefutni.
róka fogta csuka-fogta róka esete.
Azonosítom a biztonsági mentés helyét és megpróbálok onnan file listát letölteni. Erre épül rá az on error, mert gyakorlatilag itt lehet olyan, hogy elmozgatták/törölték a könyvtárat.
Ha megtalálja a beállított könyvtárat, akkor minden szupi, belistázza a fájlokat, meghatározza és törli a felesleges tételeket. Ez után megvizsgálja, hogy a listában szerepel-e az aktuális napi mentés. Ha nem, akkor menti a kalkulált névvel, és útvonalon.
Ha hibába fut, akkor megpróbálja az alapértelmezett útvonalként saját maga mellé készíteni egy alkönyvtárat és azt beállítja elérési útvonalnak. Ha ez valamiért nem jön össze, mert érvénytelen, akkor msoFileDialogFolderPicker-el megpróbálok beszedni a felhasználótól egy valid útvonalat és onnan dolgozom tovább.
Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy ha a hiba kezelésbe sikerült kipréselnem valahogy egy valis útvonalat, akkor újra fusson az egész kód? ha egy call-al meghívom saját magát, annak csúnya vége lehet. Bár ha a hibakezelésbe nyomom be, akkor elvileg 2. nekifutásra már nem szabadna megint behalnia. Viszont call-után visszatér és folytatja. Innen simán exit sub-al kilépek, akkor okés lesz?
Hmm, ezt a zagyvaságot, én magam sem értem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged