Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
Fferi50
üzenetére
Csak most tudtam megnézni, mert hétvégén másik laptop volt nálam.
Köszi, ez tökéletesen működik, pont azt csinálja, amit szerettem volna tőle. Egy dolgot kéne még megoldani. Hogy amit kiírtunk az új cellába (tehát a függvény eredményét) ki is törölje az eredeti cellából. Vagy a függvények alapvetően nem tudják módosítani a cél cellát és erre egy külön subot kéne írni?Ráadásul talán sikerült is nagyjából visszafejtenem és megértenem, hogy működik, szóval még tanultam is.
Egyedül a végén a "For Each a In b" kifejezés nem logikus. Ha jól értem az a "a" nagyobb egység mert az egész cellára utal. A "b" pedig a kisebb egység, hiszen csak két határoló bizbasz közti rész, nem? Akkor miért nem "For each b In a"? 
Mármint látom, hogy valamikor "a" lett a kisebb egység, hiszen a értékér írjuk ki a függvény eredményeként. Csak az nem világos, hogy mikor ment át "a" a teljes cella értékéből csak az adott résszé.ny.janos: neked is köszi, de a fenti megoldás ebben a helyzetben jobban passzol, mert egyéb design okokból sokkal jobb így adott helyen egy extra oszlopból megoldani ezt, mint ennyire szétszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Autós topik
- Xbox One
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyedül a végén a "For Each a In b" kifejezés nem logikus. Ha jól értem az a "a" nagyobb egység mert az egész cellára utal. A "b" pedig a kisebb egység, hiszen csak két határoló bizbasz közti rész, nem? Akkor miért nem "For each b In a"?