- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
Fferi50 #50539 üzenetére
Csak most tudtam megnézni, mert hétvégén másik laptop volt nálam.
Köszi, ez tökéletesen működik, pont azt csinálja, amit szerettem volna tőle. Egy dolgot kéne még megoldani. Hogy amit kiírtunk az új cellába (tehát a függvény eredményét) ki is törölje az eredeti cellából. Vagy a függvények alapvetően nem tudják módosítani a cél cellát és erre egy külön subot kéne írni?Ráadásul talán sikerült is nagyjából visszafejtenem és megértenem, hogy működik, szóval még tanultam is.
Egyedül a végén a "For Each a In b" kifejezés nem logikus. Ha jól értem az a "a" nagyobb egység mert az egész cellára utal. A "b" pedig a kisebb egység, hiszen csak két határoló bizbasz közti rész, nem? Akkor miért nem "For each b In a"?
Mármint látom, hogy valamikor "a" lett a kisebb egység, hiszen a értékér írjuk ki a függvény eredményeként. Csak az nem világos, hogy mikor ment át "a" a teljes cella értékéből csak az adott résszé.ny.janos: neked is köszi, de a fenti megoldás ebben a helyzetben jobban passzol, mert egyéb design okokból sokkal jobb így adott helyen egy extra oszlopból megoldani ezt, mint ennyire szétszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged