- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprite75
tag
válasz
Delila_1 #44343 üzenetére
Az új sor makró van modolba, a sorszámozós amit írtál az pedig a 2020 nevű lapon.
Így kellene lennie?Ha futtatom az új sor makrót akkor kapom ezt a hibát.
De csak abban az esetben ha a sorszámozósban a Target <> "" az egyik feltétel, ha ezt elhagyom akkor nincs ez a hiba.
Viszont működésileg jó lenne ha benne lenne a Target <> "" feltétel, mert ugye ha ez nincs benne akkor bármi kerül a Q uszlop valamelyik sorába (akár véletlenül egy betű szám helyett vagy egy Del gomb) már le is fut a sorszámozás, és ha ezt nem veszi észre aki majd használja akkor a sorzámok nem lesznek megfelelőek.Mivel én még mindíg nem vágom enniyre ezt a makró témát ezért fogalmam sincs, hogy miért van ez a hiba az új sor makró futtatásakor, de ezekre rájöttem amit fentebb írtam
Majdnem biztos vagyok benne, hogy az új sor makró sem tökéletes mert azt is én alakítottam ilyenre egy másik táblázatból kiszedve.
üdv
Gabi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyaralás topik
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest