Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sprite75
tag
válasz

Delila_1

üzenetére
						Az új sor makró van modolba, a sorszámozós amit írtál az pedig a 2020 nevű lapon.
Így kellene lennie?Ha futtatom az új sor makrót akkor kapom ezt a hibát.
De csak abban az esetben ha a sorszámozósban a Target <> "" az egyik feltétel, ha ezt elhagyom akkor nincs ez a hiba.
Viszont működésileg jó lenne ha benne lenne a Target <> "" feltétel, mert ugye ha ez nincs benne akkor bármi kerül a Q uszlop valamelyik sorába (akár véletlenül egy betű szám helyett vagy egy Del gomb) már le is fut a sorszámozás, és ha ezt nem veszi észre aki majd használja akkor a sorzámok nem lesznek megfelelőek.Mivel én még mindíg nem vágom enniyre ezt a makró témát ezért fogalmam sincs, hogy miért van ez a hiba az új sor makró futtatásakor, de ezekre rájöttem amit fentebb írtam

Majdnem biztos vagyok benne, hogy az új sor makró sem tökéletes mert azt is én alakítottam ilyenre egy másik táblázatból kiszedve.
üdv
Gabi 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
 - Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Fferi50