- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4b3n
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Laphoz rendeltem, de semmi sem történik a munkalap2-n.
Majd csináltam egy teszt excelt 2 db munkalappal, az elsőbe bemásoltam a táblázatot, és hozzárendeltem makrót, viszont így sem történt semmi.
Makró barátként mentettem el mind a két doksit.
Nem értek még az excel makróhoz viszont, valamennyire értek a programozáshoz (C nyelv).
If Target.Column = 7 Then
ide = Sheets("Munka2").Range("A" & Rows.Count).End(xlUp).Row + 1A G oszlopot 7-es szám jelöli a kódban a Munka2 pedig a 2. munkalapot, ezeket akár egy másik projekthez már tudom változtatni.
Szóval mi lehet a gond, miért nem működhet a makró?
Újabban felmerült olyan, hogy csak az A B C és G oszlopokat kell átmásolni egymás melletti cellákba a 2. sortól kezdően (az 1. sort figyelmen kívül kell hagyni), másrészt a vizsgálandó sorok számát lehessen változtatni, pl. 350-ig. Azaz 2-350-ig kell megvizsgálni a G oszlopot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50