- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Pakliman #40103 üzenetére
Hálás köszönetem, tökéletesen működik!
Alapul vettem az általad készített táblázatot, beillesztettem az általam szerkesztett jelenlétit, bemásoltam a névsort, a kódban az A1 helyére megadtam a cellát, ahova illeszteni kell a neveket, és az adott cellát meg is formáztam a kívánt stílusúra, és jöhetett is a nyomtatás (nyomtatási terület megadásával természetesen), ami szépen le is zajlott.
Így gyakorlatilag csak az adott hónap jelenlétijét kell bemásolnom, és mehet is, 100 évnyi munkától mentettél meg, köszönöm még egyszer.
Tervezem egyébként, hogy belekóstolok a makrókészítésbe, mert előbb-utóbb szükségem lesz rá, nem kuncsoroghatok mindig ide segítségért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest