Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Pakliman
üzenetére
Hálás köszönetem, tökéletesen működik!

Alapul vettem az általad készített táblázatot, beillesztettem az általam szerkesztett jelenlétit, bemásoltam a névsort, a kódban az A1 helyére megadtam a cellát, ahova illeszteni kell a neveket, és az adott cellát meg is formáztam a kívánt stílusúra, és jöhetett is a nyomtatás (nyomtatási terület megadásával természetesen), ami szépen le is zajlott.
Így gyakorlatilag csak az adott hónap jelenlétijét kell bemásolnom, és mehet is, 100 évnyi munkától mentettél meg, köszönöm még egyszer.
Tervezem egyébként, hogy belekóstolok a makrókészítésbe, mert előbb-utóbb szükségem lesz rá, nem kuncsoroghatok mindig ide segítségért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50