Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Igen, ez nem lenne rossz, viszont főként android készüléken adnék adatokat a táblákhoz.
Ugyanis van egy költségvetés programom, amin van az egyik munkalapon van összesítve minden. Ide az adatokat fkeressel emeli át más munkalapokról. A problémás munkalapon lévő táblákhoz csak dátumot, típust és összeget tudok megadni. PC-ről nem problémás, ha mondjuk 3 tábla jóval "aktívabb", tehát lényegesen több sor adódik hozzá, mint a másikhoz, mivel görgetek. Azonban telefonon/táblagépen sokat kellene görgetnem, mire megtalálnám az adott tábla utolsó sorát, hogy új sort adhassak hozzá.Ezért lett volna jó egy olyan felosztás, ahol mindegyik táblának az alját látnám alapesetben, így kényelmesebb lehetne a rögzítés.
(#38140) lappy
Köszi, de az én hibám, hogy nem írtam le konkrétan, hogy milyen problémára keresek megoldást. Hozzászólásom tetején leírtam, hogy mi a gondom. Sajnos nem találok erre megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest