Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
SharpSA
üzenetére
Meglett a megoldás.
A 2016-os excelben is kipróbáltam egy üres munkafüzetben a következőt: akármilyen szöveg egy cellába, Segoe UI betűtípus 8-as mérettel. Mentés. Megnyitva oké. A cellán belül a szöveg eleje és vége kövérre állítva, majd mentés. Megnyitáskor teljesen más méretű és típusú betűkkel jelenik meg a szöveg. Valamit elb.sztak kedves birkaszofték a frissítések során, persze már nem először. Csesszék meg...
2013-as excelt telepítettem, abban nincs ilyen hiba, minden rendben működik. Muszáj ezt használni, mert ezzel jól jelenik meg az összes eddigi árlista. Ugyanez a 2016-ossal is jó volt korábban. Értem én, hogy nem szövegszerkesztő, de akkor minek vannak benne ilyen funkciók? Mindent meg lehet csinálni, ha akarják... -
Fferi50
Topikgazda
válasz
SharpSA
üzenetére
Szia!
Itt (is) mutatkozik meg, hogy az Excel nem szövegszerkesztő. Így nyomtatásban bizony nem feltétlenül az jelenik meg, amit a képernyőn látsz. Ezt sajnos ki kell kísérletezni.
A rossz formázás oka szerintem az xml -ben történő hiba. Talán ki kellene törölni a teljes régi fájlt. Vagy teljesen más néven kellene elmenteni.
Egyébként ezek meghatározhatatlan hibajelenségek... Talán Redmondban sem tudják, mitől keletkezik.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50