Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia!
Kaptam tőled annó ennek az egyszerű havi költségvetésnek a módosított változatát, ami jelenleg így néz ki (a linked már nem él
): [kép] Jobbra és lefelé még van egy csomó oszlop és sor, csak azokat levágtam, gondoltam nincs jelentősége.Tökéletesen működik a táblázat a mai napig.
A bevételi oldal jó így, a kiadási oldalt szeretném bővíteni olyan oszlopokkal, hogy például aldi, xy étterem, tankolás stb. Az lenne a célom, hogy ha szeretném látni, hogy adott helyen mennyit költöttem abban a hónapban, akkor ne kelljen külön kiszámolgatni/összeadogatni a sorokból (a kiadásnál írom, hogy hol és mennyit költötem), hanem azonnal látnám, hogy ott mekkora összeget költöttem el. Nem tudom ez mennyire megvalósítható.
Találtam másféle költségvetési táblázatokat (például) . Ez sem lenne rossz, maximum átírom a kiadásnál az adott hely nevét, azonban van benne a tervezett rész, amire nekem nincs szükségem. Ezt nem tudom hogy lehet belőle eltávolítani. Köszönöm szépen!
-
kezdosql
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Azert meg egy picit lehetne tuningolni.

Kellene minimum egy-egy kordiagram a bevetelek es a kiadasok (koltsegek) megoszlasanak abrazolasara.
Azutan, mivel havi, minden honapra kellene egy kulon munkafuzet belole, es egy kulon lapon abrazolni grafikonnal az idobeli valtozasokat.
Termeszetesen nem szabad elfeledkezni a negyed eves, fel eves es eves osszesitesekrol sem, tehat ezekre is kell oszlop- es kordiagram egyarant, termeszetesen vonaldiagrammal abrazolva az idobeli valtozasokat.
Utana mar cask az alapveto statisztikai elemzesek vannak hatra, miket trendnek, szezonalis valtozanak egy egyeb valtozasnak lehet nevezni, termeszetesen ezekre vannak kulon fuggvenyek es szamos diagram az abrazolasukra.
Ja, es akkor meg lehetne egy kulon oszlopba beszurni a havi es negyedeves es eves inflaciot, meg mnb alapkamatot, es viszonyitani ezek valtozasahoz.
Ha pedig mar nagyon unatkozol, akkor az egeszet lehetne a minden havi dollar, euro, jen, angol font es egyeb arfolyamokhoz is hasonlitani.
Most tobb nem jut eszembe, de tenyleg jo kis otletado tablazat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lexus, Toyota topik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Gaming notebook topik
- Hogwarts Legacy teszt
- Háztartási gépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.13.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- 2db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
):
A bevételi oldal jó így, a kiadási oldalt szeretném bővíteni olyan oszlopokkal, hogy például aldi, xy étterem, tankolás stb. Az lenne a célom, hogy ha szeretném látni, hogy adott helyen mennyit költöttem abban a hónapban, akkor ne kelljen külön kiszámolgatni/összeadogatni a sorokból (a kiadásnál írom, hogy hol és mennyit költötem), hanem azonnal látnám, hogy ott mekkora összeget költöttem el. Nem tudom ez mennyire megvalósítható.
Találtam másféle költségvetési táblázatokat (

Fferi50