- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Hello,
köszi, mindenképpen megnézem ezt a képletet, mert egyszerűbbnek tűnik, mint amit én találtam. Azt egyelőre nem is értem, hogy számol, anélkül meg nem szívesen alkalmazom. (a Networkdays.intl-t használom, már megvan hozzá a paraméter lista, hogy tudja, mi a szabad szombat, mi a dolgozós).
azért ideírom, amit én találtam, ha valakit még érdekelne:
Excel 2013 munkaóra számolás függvénnyelköszi mégegyszer
-
Grodd
tag
ja, egy kis magyarázat:
ez órában adja vissza a két időpont közötti munkaidőt, a műszakkezdetét és véget ezért kell logikusan megadni (sima idő formában), anélkül bajosan tudná kiszámolni az excel a dolgot. (értelemszerűen ez nem működhet változó műszakrend esetén)
természetesen a networkdays fv-t kicserélheted networkdays.intl-re, és akkor megadhatod a hétvégéket ism ha akarod paraméterként (alapértelmezett a szombat-vasárnap)
Viszont a Magyarországon jellemző munkanapáthelyezéseket nem tudom, hogy tudja ez lekezelni, szerintem sehogyan, csak ha még gyúrsz egy kicsit a függvényen (és ehhez persze meg kell külön egy tömbben adnod a dolgozós szombatokat (de ezt már rád bízom
) . Az ünnepeket ugyanis megadhatod paraméterként (tömb változóként) , és ezek közé felveheted a "szabadpéntekeket" és "szabadhétfőket" de ami hétvége, az hétvége, olyan opció nincs, hogy bizonyos hétvégéket ne vegyen hétvégének a függvény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest