- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Fferi50 #27240 üzenetére
Ezt a programkod gombot soha nem hasznaltam, sorry. Sehol mashol nem irtam meg "programkodot" csak itt
legközelebb figyelek ra!
Nem kicsit vagy jo, ezekböl igy összerakni latatlanba, mit büveszkedtem
es valoban ez a szitu.
En mindig ugy irtam meg ezeket a függvenyeket, hogy ha "ne csinaljon semmit" akartam eredmenyül kapni, akkor szoközt raktam az idezöjelek köze (" "). Egesz egyszerüen azert, mert sok soros kepleteim vannak, amiket huzok jobbra, balra es ezekre mas kepletek hivatkoznak. Ha pl egy HA fv. eredmenye ez: " " akkor a ra hivatkozo keplet (pl egy FKERES) ennel a sornal siman csak nem csinal semmit. Ha viszont ezt: "" adna a HA fv. akkor az FKERES ezt adna eredmenyül ennel a sornal => #NV .
Innentöl viszont borulna az összes többi kepletem, szumma stb.
Jogos, hogy ez igy visszüthet ilyen esetben.
Ezek alapjan rossz ahogy csinalom es van valami banalisan egyszerü megoldas a fenti problemamra, vagy ha ilyen több egymasra hivatkozo kepletem van, akkor ez a jo megoldas, ahogy csinaltam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest