Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Nálam ez most megoldotta szerencsére, az elején kikapcsolom az adatok újrakalkulálását majd a végén vissza.
Az a makró ami 0,8 másodperc alatt futott le alapállapotban az a másik fájl megnyitása után 32 másodpercig futott
miután beraktam a kalkuláció kikapcsolást kicsit lassult csak 0,97-1 másodpercre. Tekintve azt hogy annak a fájlnak muszáj nyitva lennie így most roppant boldog vagyok mert 10-esével(10 külön fájl) kell beimportálni az adatokat ami azt eredményezte volna hogy a 10 másodperc helyett több mint 5 percig dolgozott volna
továbbá a mai példából kiindulva ezt meg kellett csinálnom ma vagy 15ször így lett volna vagy másfél óra malmozás 
amúgy én is tuti valamit elcsesztem itt már.... ez kvázi az első makrós projectem amihez lassan nekem is folyamatábra kell hogy átlássam

Új hozzászólás Aktív témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- TP-LINK routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
miután beraktam a kalkuláció kikapcsolást kicsit lassult csak 0,97-1 másodpercre. Tekintve azt hogy annak a fájlnak muszáj nyitva lennie így most roppant boldog vagyok mert 10-esével(10 külön fájl) kell beimportálni az adatokat ami azt eredményezte volna hogy a 10 másodperc helyett több mint 5 percig dolgozott volna
továbbá a mai példából kiindulva ezt meg kellett csinálnom ma vagy 15ször így lett volna vagy másfél óra malmozás 

Fferi50