Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Az anyjuk pi****át.
Így már működik! Ez is csak a hülye win8 óta van, a win7 nem rinyált ennyit mint ez. Ott ha rendszergazdaként léptem be akkor rendszergazda voltam és engedélyezett mindent, most meg rendszergazdai jogoknál is mindenhez engedélyt kér...totál értelmetlen. De érdekes, mert ha meg netről szedett doc-ot akarok megnyitni, akkor ott meg általában az ablakban egy sárga információs szalagban kérdezi, hogy engedélyezem-e a szerkesztést vagy sem, és nem kevés memóriára hivatkozik...
Köszi szépen a segítséget!

Csak elég sz*r így, hogy egyenként kell majd a tiltásokat feloldani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Pánik a memóriapiacon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Így már működik! Ez is csak a hülye win8 óta van, a win7 nem rinyált ennyit mint ez. Ott ha rendszergazdaként léptem be akkor rendszergazda voltam és engedélyezett mindent, most meg rendszergazdai jogoknál is mindenhez engedélyt kér...totál értelmetlen. De érdekes, mert ha meg netről szedett doc-ot akarok megnyitni, akkor ott meg általában az ablakban egy sárga információs szalagban kérdezi, hogy engedélyezem-e a szerkesztést vagy sem, és nem kevés memóriára hivatkozik...

Fferi50