- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Az anyjuk pi****át.
Így már működik! Ez is csak a hülye win8 óta van, a win7 nem rinyált ennyit mint ez. Ott ha rendszergazdaként léptem be akkor rendszergazda voltam és engedélyezett mindent, most meg rendszergazdai jogoknál is mindenhez engedélyt kér...totál értelmetlen. De érdekes, mert ha meg netről szedett doc-ot akarok megnyitni, akkor ott meg általában az ablakban egy sárga információs szalagban kérdezi, hogy engedélyezem-e a szerkesztést vagy sem, és nem kevés memóriára hivatkozik...
Köszi szépen a segítséget!

Csak elég sz*r így, hogy egyenként kell majd a tiltásokat feloldani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így már működik! Ez is csak a hülye win8 óta van, a win7 nem rinyált ennyit mint ez. Ott ha rendszergazdaként léptem be akkor rendszergazda voltam és engedélyezett mindent, most meg rendszergazdai jogoknál is mindenhez engedélyt kér...totál értelmetlen. De érdekes, mert ha meg netről szedett doc-ot akarok megnyitni, akkor ott meg általában az ablakban egy sárga információs szalagban kérdezi, hogy engedélyezem-e a szerkesztést vagy sem, és nem kevés memóriára hivatkozik...

Fferi50