- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Az anyjuk pi****át.
Így már működik! Ez is csak a hülye win8 óta van, a win7 nem rinyált ennyit mint ez. Ott ha rendszergazdaként léptem be akkor rendszergazda voltam és engedélyezett mindent, most meg rendszergazdai jogoknál is mindenhez engedélyt kér...totál értelmetlen. De érdekes, mert ha meg netről szedett doc-ot akarok megnyitni, akkor ott meg általában az ablakban egy sárga információs szalagban kérdezi, hogy engedélyezem-e a szerkesztést vagy sem, és nem kevés memóriára hivatkozik...
Köszi szépen a segítséget!

Csak elég sz*r így, hogy egyenként kell majd a tiltásokat feloldani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Szobalámpának is nézhető a Huawei új Wi-Fi 7 routere
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Formula-1
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így már működik! Ez is csak a hülye win8 óta van, a win7 nem rinyált ennyit mint ez. Ott ha rendszergazdaként léptem be akkor rendszergazda voltam és engedélyezett mindent, most meg rendszergazdai jogoknál is mindenhez engedélyt kér...totál értelmetlen. De érdekes, mert ha meg netről szedett doc-ot akarok megnyitni, akkor ott meg általában az ablakban egy sárga információs szalagban kérdezi, hogy engedélyezem-e a szerkesztést vagy sem, és nem kevés memóriára hivatkozik...

Fferi50