Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia Delila!
Sajnos nem volt eddig időm kipróbálni azt, amit írtál, azaz:
A C2 képlete legyen =ÁTLAGHA(A:A;A2;B:B), ezt másold végig.
Adhatsz feltételes formázást az A2:C4000 tartományra.
A képlet legyen =DARABTELI($A:$A;$A2)>1, és adj neki valami feltűnő formátumot.A feltételes formázásra egyszerűen nem jövök rá, hogy hogyan állítom be (a képletet nem tudom hova írom), de ez talán a kisebbik gond. A nagyobbik az az, hogy az első képlet így nekem nem megy. Mellékelek egy képet, amit látszik, hogy az első helyen (C2) kapásból valamit számol és nem jövök rá, hogy mit (nem értem, hogy miért más a C2 mint a B2 értéke). Aztán a C24/C25-ben meg nem számol semmit. Ugye az én kérésem az az lenne, hogy ha az A oszlopban ugyanaz az azonosító van, akkor a C oszlopba a B oszlopból számított átlagot írja (tehát pl. a C24/C25-ben annak kellene állni, hogy 984758, mert ez a kettő érték átlaga.
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50