- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Norvég nyár 2.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Hi
Végigolvasva a topicot, én nagyon jónak találom a gémet. Azonban meg szeretném tudni, hogy a sima harc, azaz közelharc mennyire néz ki jól, mert pl. WoW-ban a kardozás úgy néz ki, mint WC3-ban, tehát amolyan ''ütök, várok, várok, megütnek, várok, ütök, várok... stb.'', amin nagyon csodálkoztam is, mert ugye jobbat vártam azért. Meg a WoW-nak a grafikája is szerintem eléggé elavult, egy WoW2, vagy legalább egy minden grafot átalakító patch sem ártana neki, ezzel szemben az EQ2 igenis mainak, mai grafikájúnak mondható szerintem. Igazából nem értem, hogy hogy is mondhatják a WoW-ra, hogy az a legjobb, és ráadásul amennyit eladtak belőle... Pedig WarCrafton kívül eléggé blizzardfan vagyok, Diablo2-ért főleg megőrültem, és szerintem egyébként is erre épít minden rpg harcrendszert.
Még egy + kérdés: Úgy hallottam, többféle XP is van. Ha az egyiket fejlesztem, lehet még a másikat is attól függetlenül, vele párhuzamosan vagy utána. Pl. harcot és valami mesterséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Február végén bárki kipróbálhatja a Marathont
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Elfelejtettem a film címét
- Google Pixel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest