Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
megrendeltem a gamet, asszem ma érkezik meg. rendeltem egy 20 órás ADSL-t (az nekem bőven elég
), úgyhogy minden feltétel adott egy jó kis partyhoz 
ha van valakinek kedve úgy január 15. tájékától, minden másnap-harmadnap 1-1,5 órára hozzám csatlakozni, bevezethetne ennek a műfajnak a rejtelmeibe.
ugyanis soha nem játszottam még ilyen jellegű játékot (kizárólag lokál hálózatos mókát szoktunk rendezni hébehóba - ala Diablo2, CSS). torz on borz? 
majd, ha esedékes lesz a dolog, írok még. (nem tudom mikor kötik be a netet)
szerk: az elmúlt 2-3 napban elég sokat elemezgettem a ''review''-kat, videókat, screenshot-okat, és a véleményemmel ellentétben a World Of Warcraftot hozzák mindenhol a kettő közül győztesnek. Mind ami a grafikát és ami a játékélményt illeti. Vagy az ''ingame'' videók ennyit csalnak? (nekem a EQ2 iszonyat szépnek és hangulatosnak, a WoW pedig nagyon csúnyának és butának tűnik)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Rode videomic GO mikrofon
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), úgyhogy minden feltétel adott egy jó kis partyhoz 
ugyanis soha nem játszottam még ilyen jellegű játékot (kizárólag lokál hálózatos mókát szoktunk rendezni hébehóba - ala Diablo2, CSS). torz on borz?