Új hozzászólás Aktív témák

• Kraptor

őstag

Játszottam egy darabig, de nem igazán jött be és az is már jó régen volt és inkább UOt választottam helyette, ami szerintem sokkal jobb volt, míg elnem cseszték az egészet és a kó kis pvp rendszert. Everquestben nagyon hiányoltam a pk és pvpket amit lehet, hogy már megcsináltak, de mikor én játszottam vele, akkor még nem volt implementálva tetszásem szerint. Sajna a EQ2 betáról lemaradtam. Én most EVE-t játszom, amit azért mert jó nagyon a pk/pvpje, de mondjuk nagyon lassú az egész.

Mo-n annyira nem divat az MMO játékok, mert fizetni kell érte, holott, ha megnézed nem olyan húzosak.

Ami nem tetszett EQnál az, hogy marha soakt elkértek az add-on okért és az rablásnak nizonyúlt a szemembe.

Kiakartam próbálni Lineage2-t, de sokalltam a 45 dolcsit első hónapra. Meg, ami inkább elriasztott az a rengeteg bot-ok. Olyan emberkék, akik azért játszanak, hogy utána mit csináltak a játékban eladják Ebay-en. Ez főleg Koreában és Kinában jellemzők és Amcsik, meg európaiak veszik meg a játék pénzt, stb. Na, tehát annyi ilyen bot volt a játékban, hogy elriasztott tőle, meg nem is annyira jött be az egésznek a stílusa. Keress rá ebay-en Lineage2-re és meglátod mennyi cucc fog előjönni.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák