- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Nekem is van Hisense-em (65U8QF, QD-VA), többé-kevésbé (bár egyelőre még inkább többé) szeretem. A betekintési szögei mondjuk borzalmasak. Azt hittem, hogy valami készülékhiba lehet, de valószínűleg nem az. A blooming egész jelentős is tud lenni. Filmeknél, normál körülmények között szerencsére nem jellemző, pl. a Gravity is teljesen rendben van vele, de fekete háttéren fehér szövegeknél borzalmas. Pedig 180 zónás...
A háttérvilágítása ráadásul már vagy fél éve egész inhomogén lett (ráadásul pont a képernyő kellős közepén "foltos"), pedig nincs agyonhasználva, és mindig is jóval kisebb fényerővel használtuk.
Ettől függetlenül az esetek nagy részében, jó anyag mellett nagyon szép képe van jó színekkel, nagy kontraszttal. Mindenesetre a hibák óta kevésbé vagyok Hisense fan.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest