- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Nekem is van Hisense-em (65U8QF, QD-VA), többé-kevésbé (bár egyelőre még inkább többé) szeretem. A betekintési szögei mondjuk borzalmasak. Azt hittem, hogy valami készülékhiba lehet, de valószínűleg nem az. A blooming egész jelentős is tud lenni. Filmeknél, normál körülmények között szerencsére nem jellemző, pl. a Gravity is teljesen rendben van vele, de fekete háttéren fehér szövegeknél borzalmas. Pedig 180 zónás...
A háttérvilágítása ráadásul már vagy fél éve egész inhomogén lett (ráadásul pont a képernyő kellős közepén "foltos"), pedig nincs agyonhasználva, és mindig is jóval kisebb fényerővel használtuk.
Ettől függetlenül az esetek nagy részében, jó anyag mellett nagyon szép képe van jó színekkel, nagy kontraszttal. Mindenesetre a hibák óta kevésbé vagyok Hisense fan.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Óra topik
- ASUS ROG Ally
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RAM topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest