Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mannon
tag
Én is Dorogról vagyok....
hmmmmmmmmmmmm........
Ugye nem a szomszédom vagy...ugye nemmmm.
Fedjük fel titkainkat...ki vagy??????
Amúgy ha ismerjük egymást, akkor átjöhetnél és megnézhetnél egy játékot, mert nem szándékozik futni...semmire nem gondol....férjezett vagyok...lehet hogy ism egymást!!!!
ui:na ezért vagyok hülye."For the Horde"
-
Mannon
tag
Ne fogd rá a lóvéra. Mi manapság 1500,-ft??? Amúgy meg kezdesz kinőni ebből...más az értékrended...hidd el, azért nem vágysz már ilyen ökörségek után.Akkor buli volt , most már ciki lenne.( pl : összerókázni a buszt)
Törödj bele és rókázz valami nem tul nyilvános helyen a szétcsapott éjszaka után..."For the Horde"
-
TomDog
tag
Szerintem ezt mindenki átéli.Ezért mondom mindig hogy dejó lenne megint16 lenni.A sokigényes hely[muki,szimdisco,lapos,szicilia,gas,]mind meg szünt
Pedig ezekben lehetett igazán alkotni most már kellemetlen emlékeket.És a fő kérdés: Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak http://30bt.venroka.com/news.php
-
-
-
törölt tag
Annyira nem
már fent vagyok vagy 2 órája, és az Interlagos-i, Imolai pályákat nyüstölöm
most iszom egy kávét érteed? ' KÁÁÁVÉÉÉÉ'!!!!
a Maláta még él?....ezer éve.
Bélánknak meg üzenem, hogy idióta és hiányzik az a lüke feje!
ez igaz a tesójára is, a nem kevésbbé lüke Csabira is
egyszer rádöntöm az ajtót...csak most bokros teendők....nagyon bokrosak...és egyre bokrosodnak.
de ezt ő ugyis tudja
Ponyvaregényt már néztem mindenhol az országban, de valszeg nincs kereskedelmi forgalomban -
Mannon
tag
Ja ja az uff nagy Fönökkel minden okés, már a varratait is kiszedték.Megöööööööööööööööööörülök....kell mennem dolgozni...hamarosan...Azt akarom, hogy szakadjon az eső, mert akkor jönnek a doltba...mert hát akkor csak tv-zni lehet.Nincs kedve valamelyikötöknek eljönni teniszezni ? hülye kérdés tudom...mér lenne, amugy meg én sem nagyon vágyom ki ...
"For the Horde"
-
törölt tag
aztmondják, hogy bármi..hogy tök mindegy kitől rendeled meg a telefonvonalat, és az adsl-t, majd a szolg. cég fiztei a bérlést az invitelnek.
valszeg a matáv lehet jó árilag, mert náluk oda-vissza mennek a bérlések...a matávé a gerinc.
pénzileg nem tudok semmit.
kábelt meg nem ajánlom, mert nekem elég sok a bajom vele...adsl meg szinte ua. -
TomDog
tag
Sziasztok
Benyo [a kábeltévét meg talán le tudom hekkelni]ezt kitudnád bövebben fejteni nekem.Ha igen akkor inkább mélbe nehogy kidobjanak innen minket.
A Juhász net elég vacak álitolag.És a fő kérdés: Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak http://30bt.venroka.com/news.php
-
Drótszamár
őstag
Nem akarok senkit megsérteni, de sztem Palotai meg Sterbinszky és Náksibrunner nem egy kategória. Palotai sokkal kevésbé jártszik populáris zenéket.
Tudtomal a Zenitben nem szokott Drum And Bass vagy Break Beat szólni, így nem valószínű, hogy ott lessz.
Idén Január elején már volt egy buli, amikor a várossá válás 20 éves évfordulója volt.
Mnden dorogi ingyen mehetett be (természetesen én is az voltam )( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
törölt tag
na ide most majdnem kevés vagyok..''nagy késség vala''
szal vmi dugó volt a pályán, és csak 120-as tempóban lehetett poroszkálni?
degáz.
dehogy a honnan késtél? ha az...vagy a nem az, hanem konyhai izé, amivel boncolják a kenyeret? Késség? Túlszlengeltél, és most megpróbálok túlnézni a korlátaimon, de melegszem, segíthetnél... -
törölt tag
aham.
követő autó-üldöző autó.
tényleg...volt egy Robert De Niro-s film( J.Reno is..)
vmi rablás volt a közepében, összekapták a bandát, megszervezték, kivitelezték, csak az egyik csapattag lelépett a céltatyival. -->....bonyodalmak.
abban volt:
- kell egy üldöző autó..leszorításra is jó legyen.
nesze bázz..Quatró turbó Audi 8-as.
egésszen korrekt jelenetek voltak benne autósüldözésből. -
törölt tag
én már tudom(bi-bi)...Csabi elmondta.
bár azért én képben voltam viszonylag mert ütköztünk már.
Hugom azt mondja tök jó lett Piku kávézója...nemsokára zártkörű nyitóbuli...
Tényleg valamelyikötök volt a Pokol nyitóbuliján?
hát az bázz..nagyot ütött, de nem a hivataloson, ahol a profi táncoslányok voltak...hanem a zártkörűn, ahol a nem hivatásos csajok táncoltak meztelenül...ühh bázz
elég meredek volt
sőt aki ott volt az tudja hogy qrva meredek volt -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest