- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni97
őstag
[link]
Erre tudna valaki esetleg válaszolni? -
karesz1978
tag
Sziasztok! Dettó ugyanaz a helyzet. Érettségit szeretnék mihamarabb. Melyik a legrövidebb? Szakmunkásképzőm van.
-
csibe0929
újonc
Sziasztok!
Mivel jó magam is szeretnék estin leéretségizni így keresgéltem itt is olvasgatva a suli névre rákerestem és ide is beteszem nektek a honlap címet hétha segítség sokaknak.Jó böngészést hozzá:http://www.kalaszestigimi.hu/
-
gubár
újonc
Sziasztok!!
Szeretném lerakni az érettségit, ha lehet, minél gyorsabban. A 10. osztályom megvan, szakmunkásban tettem le. Győrben élek és dolgozom is, tehát levelezőn lenne a legalkalmasabb. Ha tud valaki valami infót...megköszönném.... -
xxy
újonc
Nekem olyan gondom lenne és a segítségeteket kérni!Szeretném letenni az érettségit 2-3 év múlva esti tagozaton.
Most lett egy munkahelyem de az 3 műszakos 8 órás
Hogyan lehet letenni estin az érettségit 3 műszakos munka mellett?
Köszi -
moneszka
újonc
Én meg most szeptemberben szeretnék beiratkozni esti gimibe és a III.kerületben lakom. Mit ajánlotok és mennyi a tandíj? Segítségeteket előre is köszönöm.
-
patail
újonc
Esti érettségi, esti gimnázium
Az ország 23 városában
Szakmunkásoknak 2 év alatt
www.delfikoronaja.huCsongrád (székhely)
Mórahalom
Orosháza
Ózd
Pécs
Gyula
Békéscsaba
Sátoraljaújhely
Kazincbarcika
Berettyóújfalu
Szigetszentmiklós
Zalaegerszeg
Vác Ti.
Jászberény
Győr
Tata
Pápa
Veszprém
Szentgotthárd
Kaposvár
Baja
Bonyhád
Gyöngyös -
Neonhal
újonc
Sziasztok! Jómagam 3szor sikertelenül ugrottam neki az esti érettséginek. Ez a sikertelenség annál dühítőbb, mivel minden mást, amit elhatároztam, meg is csináltam. Nem tudom, mi van velem, agyi rövidzárlat, vagy valami lelki ok? Általában nagyon jól kezdtem, sőt, kérdezgettek is a tanárok, mit csináltam idáig, miért csak most jutott eszembe a tanulás? Másodikban azután a reál tárgyakból elkezdtem szép lassan lemaradozni, amég én egy anyagrésszel megbírkoztam, addig a többiek hármat vettek. Magántanár sem tudott segíteni. Diszkalkuliára gondolok leginkább (ez kóros számolási nehézség), de ez is számomra csupán pótfogalom, nem úgy érzem, hogy teljesen fedné ez a valóságot.
Kérdésem, hogy van-e valaki még, aki ilyen gonddal küzd? Hogy érzi: sokkal többre képes, mint amit nyújt a tanulás területén, és úgy gondolja, ezért nincs egzisztenciálisan a megfelelő helyen? És persze, hasonlóan bántja ez az ügy, mint engem, egy seb a lelkén. Valaki esetleg túl tudott lépni ezen? Egyátalán talált magyarázatot az enyéméhez hasonló hullámzó teljesítményére?
A végére egy gyakorlatiasabb kérdés: a budakalászi gimi anyagi része hogy fest? Van tandíj, vagy térítési díj pl.? Időközben már családot alapítottam, ezért nagyon fontosak az anyagiak. -
ladylill
újonc
Sziasztok én idén érettségizem esti tagozaton
Én tudok ajánlani egy olyan sulit ,ahol olyanokat is meglehet csinálni ahol máshol nem,méghozzá nem is szólnak ha nem mész be ,csupán csak meg kell beszélni az igazgatóval
lehet levelezőin is végezni, ha estire akartok járni akkor kedden,és csütörtökön kell bent lenni,de nem baj ha nem mész be!! nem kell igazolás semmi!!!
A tanárok nagyon jó fejek,és megértők ha munkád kapcsán nem jössz be,és nem tolják az orrod alá,miért nem jártál akkor levelezőin.
. nagyon ritka,hogy ott valaki megbukik
rendesen felkészítenek ,én aki nem tudd tanulni,itt megtanultam ,más a tanítási technikájuk,szinte már viccesen,de megjegyeztem!
helyileg így megközelíthető:
Kőbánya-Kispest,majd fel szállunk a metróra elmegyünk az Ecser-ig majd megkeressük a 181es buszt, az utolsó előtti megállónál leszállunk, a busz a suli előtt rak le, lehetetlen nem észre venni
Ha csak szakmunkásod van akkor bizony 4éV.. DE!!!
Van lehetőség rá,hogy be bizonyítsd,hogy a második tanévbe kerülj,de ehhez le kell raknod az első osztályt ,én pl így csináltam, és már bocsánat a kifejezésért ,de BAROMIRA könnyű volt,sőt bele se szóltak, 20an voltunk így,, és mindenki át ment!! 40évesek is voltak. Alap dolgokat mondtunk csak el.
Mindenki imádná ezt a sulit!Sok sulit jártam végig,nem is sorolom,és itt találtam meg. Budakalászi gimnázium az iskola neve ,és mint írtam,tudjátok hol találjátok meg ,,,az érettségi vizsga pedig 32000ft-ba kerül,de lehet részletre is fizetni
nézetek utána mert itt tényleg nagyon butusnak kell lenni,hogy megbukj.
ha érdekel titeket a suli írjatok bátran! -
ladylill
újonc
Sziasztok én idén érettségizem esti tagozaton
Én tudok ajánlani egy olyan sulit ,ahol olyanokat is meglehet csinálni ahol máshol nem,méghozzá nem is szólnak csak meg kell beszélni az igazgatóval
lehet levelezőin is végezni, esti ha akartok járni akkor kedden,és csütörtökön kell bent lenni,de nem baj ha nem mész be.!!
A tanárok nagyon jó fejek szinte nagyon ritka,hogy ott valaki megbukjon,
rendesen felkészítenek ,én aki nem tudd tanulni,itt megtanultam ,más a tanítási technikájuk,szinte már viccesen,de megjegyeztem!
A pestieknek a legmegközelíthetőbb a hely.
Kőbánya-Kispest,majd fel szállunk a metróra elmegyünk az Ecser-ig majd megkeressük a 181es buszt, az utolsó előtti megállónál leszállunk, a busz a suli előtt rak le, lehetetlen nem észre venni
Ha csak szakmunkásod van akkor bizony 4éV.. DE!!!
Van lehetőség rá,hogy be bizonyítsd,hogy a második osztályba kerülj,de ehhez le kell raknod az első osztályt ,én pl így csináltam, és már bocsánat a kifejezésért ,de BAROMIRA könnyű volt,sőt bele se szóltak, 20an voltunk így,, és mindenki át ment!! 40évesek is voltak. Alap dolgokat mondtunk csak el.
Mindenki imádná ezt a sulit! Budakalászi gimnázium az iskola neve ,és mint írtam,tudjátok hol találjátok meg
nézetek utána mert itt tényleg nagyon butusnak kell lenni,hogy megbukj.
ha érdekel titeket a suli írjatok bátran! -
Aghy86
újonc
Szia Millyke!
Olvastam kérdésed és annyit tudok neked írni,hogy én is most keresgélek Pesten esti sulit és ha minden igaz akkor a Kovács Pál gimnáziumban 32 év alatt megszerezhető az érettségi.Viszont csak hétfőn fogok én is többet megtudni ,de ha érdekel megírom neked mit tudtam meg.
-
justin03
újonc
Üdv!
Olvastam hogy sulit kerestek amit 2 év alatt el lehet végezni!
Nos én tudok egyet Katona József közép iskola 13.-ker!
24.-én van a pótbeiratokozás kellenétek mindenképp mert jelenleg 13-an vagyunk és 18 fő alatt nem indítják sajnos az osztályt!! -
Annajulianna
újonc
Megköszönném,ha valaki irna egy honlap cimet esti gimiröl
-
John_Dean
újonc
Hát jó rég nem írt ebbe a fórumba, de én tavaly akartam beíratkozni, aztán lemaradtam, és telnek az évek...
Idén már nem akarok lemaradni.Tud valaki egy éveset is, tavaly még hallottam erről.
Esetleg engem is érdekelne, ha valahol lehet venni ilyet....ha más nincs, 2éves is jó lenne.
Köszi ha valaki tud segíteni.
-
lotattila
újonc
friss infó: ha van szakmunkás bizid, akkor informatika és nyelv külömbözetit kell tenni, és igy tizedikben kezdhetsz, februárban. de ehez most kell beiratkozni, hogy felvegyenek még a kilencedikbe. egy tanév, fél év alatt van meg, tehát 2009 szeptemberben érettségi vizsga. félévenként 25 rugó. a honlapjukon nincs leírva, de azért itt van: [link] 1151 Budapest XV., Fő út 70. (1) 307-6423, (1) 307-7333
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- ÚJSZERŰ SZÁMÍTÓGÉP!! RYZEN 5 5600X, GTX 1660TI 6GB, 32GB DDR4, 1TB SSD, 1TB HDD
- EVGA Nvidia GTX 770 2GB GDDR5 256Bit Gold ACX gyári hűtéssel! Gyűjtőknek ideális....
- Asus Sabertooth Z87 Brutális alaplap + kiegészítő + igény esetén I7 4790
- Monster Hunter Rise
- Sony Bravia Kdl-32W705B LED TV talppal együtt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest