- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Bővebben: link
Szvsz felesleges ennek a témának két topic.
[Szerkesztve] -
Grunya
aktív tag
Előre is elnézést kérek mindenkitől, hogy egy ilyen öncélú topicot nyitottam, de már hetek óta nagy fejfájást okoz nekem ez a probléma:
Szeretnék készíteni házilag még a tél beállta előtt egy esővédő autóbeállót. Megcsináltatnám áccsal is de sajnos nincsen rá 80-150 ezer Ft-om. Ezenkívül elég sok rossz tapasztalatom van ezekkel a ''mesterekkel''.
Várom asztalos szakemberek ill. ácsok vagy nálam gyakorlatiasabb fórumozók tippjeit, hogy hogyan is lehet elkészíteni egy ilyen szerkezetet. Biztos vagyok benne, hogy megoldható valahogyan.
Az első konkrét kérdéseim:
1. A függőleges tartó oszlopokat le szabad-e betonozni? Ha igen, milyen mélyen? (Egyesek szerint ez nem jó, mert kb. 10 év alatt elrohad a fa a betonban. Igaz ez?)
Ha nem betonozom le, akkor pedig milyen megoldással rögzítsem a földhöz?
2. Bitumenes zsindelyt vásároltam a tetőre. Ez alá elég jó e az OSB lemez, vagy deszkákat vásároljak? Közé milyen fóliát célszerű tenni? Hogyan rögzítsem a zsindelyt végül?
Egyelőre ennyi. Remélem, lesz aki tud segíteni...
Üdv: Grunya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest