- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mattlogen #580 üzenetére
A scavezés, ha bejön csináld nyugodtan, eleinte jó pénzforrás amit ki tudsz vele hozni cuccokat, de igaz amit Illest ír, inkább csak egy ügye színfolt a játékban. Mikor fő karival mész be, akkor is tudsz tescos-an bemenni, vagy pl nyomhatsz hatchet runokat vagy makarov runokat. Ha tudod hova kell menned lootolni, akkor így is össze lehet szedni a pénzt. Ami nagyon fontos, ha egyedül mész be, az mindig a legkeményebb lesz, hiába van atomgeared, mert ha összefutsz egy 2-3 fős ellen csapattal, nahh az az igazán meleg szituáció. Persze ezt is meg lehet oldani, de ahhoz már érezni kell a játékot, ami nem 20-30 óra alatt van meg. Javaslom, ha komolyabb gearrel mész be, akkor próbál meg 2-3 másik játékossal menni, sokkal nagyobb lesz a sikerélmény is.. Illetve még egy jótanács, ha már egyedül mész be, akkor érdemes szerintem factory-n kezdeni az ismerkedés a játékkal, ott rajtad kívül csak 5 playert rak be, és jobban behatárolható ki merre van, a nagyobb mappokon simán előfordul azt se tudod, honnan lőttek le..
-
Drenadar
veterán
válasz
Mattlogen #580 üzenetére
Ha scavvel mr lootoltál bármi értékesebbet, akkor lőjj mindenre ami mozog... engem sokszor egy hülye scav player lőtt le... most már nem kockáztatok, ha van már lootom, lövök mindenkit.
De a lényeg ha PMC-vel jársz be. csináld a questeket, azokkal fejlődsz igazán hogy a tradereknél tudsz venni jobb cuccot. És persze partyval az elején könnyebb, de igen tudom erről is megoszlanak a vélemények.
-
spank0309
tag
válasz
Mattlogen #580 üzenetére
A helyzet az hogy mindenki ellened van kivéve ha csapatban mész be, Kezdőknek taktikák vannak már itt leírva nem egy, szerintem nem is annyira fentebb. Én igen, ahhoz a dologhoz nincs hozzászokva nagyon sok ember hogy elveszthet mindent amije van, DayZ volt ilyen játék és ha az Armában játszottál az Altis Life-al akkor ott is van mit veszteni... Van taktika így is, túlélési taktika.... lootolási taktika, sorolhatnám
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest