- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
válasz
művésznő4 #948 üzenetére
Bár ide inkább egy nagyon kedves barátnőmmel való beszélgetésemet másolom be. Mindig egyhúron pendülünk....
Zsófi:
http://holnapmagazin.hu/news.php?readmore=99http://holnapmagazin.hu/news.php?readmore=99kedd
21:18
Zsófi:
https://www.facebook.com/photo.php?v=730137257013233&set=vb.603745396319087&type=2&theater de éééédes...:
21:45
Réka
íííííjaaaaaaaaaaaajjj, ez a don't cry-os ultracukiiviszont a másikat nem tudtam megnézni valami figyelmeztetést hozott ki...
nem tudnád még egyszer belinkelni valahogy?21:48
Zsófi
http://holnapmagazin.hu/news.php?readmore=99http://holnapmagazin.hu/news.php?readmore=99 ez egy pályázat, mesekönyvet lehet írnihátha megtudod nyitni
ó már nekem se nyitja meg21:49
Réka
igeeeen? *-* de jóó máár...
óóó
de kár, h nem tudjuk megnyitni, szívesen megnéztem volna...21:51
Zsófi
de már simán a holnapmagazin.hu-t se hozza be később próbáld meg hátha sikerülde ha jól emlékszem szeptember 15-ig lehet beküldeni, és 2 oldal lehet a max terjedelem..de hogy hova kell küldeni, arra már nem emlékszem
21:53
Réka
nem baj, majd utánanézek! Nagyon köszi a tippet
és illusztrálni is kell vagy csak írni?
nem tudod pontosan?22:33
Zsófi
Csak írni kell, de ha szeretnél rajzolj hozzá De amúgy azt hiszem valami hangos könyv lesz, mert egy pasas lesz a "hangja", és a bevételt jótékony célra fordítják..de mondom inkább nézz utána, nem akarok hülyeségeket mondani22:57
Réka
rendben van, nagyon köszi az infót
amúgy ajánlok egy nagyon jó esküvői fotóst, mert ma voltam Biánál, akinek az anyuja volt most hétvégén egy nagggggyooooon fullos esküvőn Pesten....ilyen 4*-os szállodában szállásolták el a vendégeket, meg minden...
és ő mondta, h nézzem meg az esküvői képeiket, hát elájultam! *-*22:59
Zsófi
naaaaa mutii) érdekel
22:59
Réka
majd keress rá arra, hogy Petrilla Photography és kukkantsd meg, szerintem tuti tetszenének, mert nagyon jóók... *-*22:59
Zsófi
jójóó)
22:59
Réka
majd várom a véleményedet puszii♥
most már megyek aludni, mert rettentő hosszú napom volt, de köszi mindent, ölellek))
23:00
Zsófi
oksiijóéjt puszi sziaa
szerda
20:28
Zsófi
ezt ismered?esküvős sorozat..érdekes,izgalmas
lent van a többi rész is!
http://play.viasat.hu/series/fatylatra/fatylat-ra-1-resz21:43
Réka
Nem ismertem, de tök szuper lehet*--*
Nekem meg tegnap mutatott Bia egy tök jót...valami...."Mondj igent a ruhára!" a címe, azt hiszem...
de valami olyan adón adják, amit eddig még nem is ismertem.. XD (bár lehet azért, mert nem vagyok valami nagy Tv nézős....)
mindenesetre nem rossz kis sorozat, mert azt mutatja be, hogy hogyan választanak a menyasszonyok ruhát maguknak a Naaaagy napra bár az amerikaiak hisztizése engem mindig kiborít...XDD
egyik menyasszony elviselhetetlenebb, mint a másik...21:50
Zsófi
ahha ismerem azt én is szoktam nézni, a TLC-n megynálunk legalábbis
Say yes to the dress, meg van ugyanez bridesmaids kiadásban..nagyon viccesek de már a végére elkapcsolok mert idegesítő nagyon! meg van ilyen is hogy My big fat gipsy wedding
na háát az..amerikai cigánylányok
:
amit én küldtem abban meg Horváth Éva és Müller Attila a műsorvezető, 12 részből áll éés 2 párnak kell megküzdeniük, hogy melyikőjük elképzelése valósuljon meg..mert egyszerre házasodnak össze és akkor dönteniük kell, hogy kinek a ruhája legyen, kinek a zenéje, menüsor, helyszín stb stb, és nem köthetnek kompromisszumot Hát sajnálni szoktam néhány lányt a ruha miatt.. azt nem hagynám semmi pénzért!!
-
művésznő4
senior tag
Mily' mélységesen igaz....
-
művésznő4
senior tag
Mostani aktuális fontosságok!!!!!!
Az ételfotózás fortélyai - Oda vagyok érteee!!!
Mindmegette.hu - Tervezz címkét!
Meg van még egy meseíró pályázat is mostanában, de annak külön bejegyzést fogok majd nyitni...
-
művésznő4
senior tag
Ezeket csak úgy...
-
művésznő4
senior tag
Jajj, hát ez nagyon cukiiiii....
Zk-nál találtam. ^^
És még egy! Azt hiszem, ezt is a csoportba rakták be a fiúk:
Karácsonykor azt ünnepeljük,hogy Macaulay Culkin-nak sikerült megvédeni a házát a betörőktől.
.
-
művésznő4
senior tag
Napi BEST bejegyzései az Unoff Ph csopis fiúknak...
Ezek nagyooon tetszettek!!!
Hoffman:
"csak kicsit vagyok ki, azt álmodtam ma, hogy Ash Ketchum-mal nyomulok valami fontos küldetésen, és egy fight után azt mondtam Pikachunak, hogy te vagy a kedvenc pokemonom és teljesen elpirult. bazkiD"
Reibek:
"Az en kis hercegnom milanoit akart vacsorara, az anyja is mondta ma hogy napok ota mondja hogy apa fele hosszu tesztat szeretne...
Persze az az eszleny nem szolt es nincsenek itthon alapanyagok hozza...
Porkoltre keszultem ma ugy hogy problem absolved felkialtassal csinaltam a porkolthoz spagetti tesztat es azzal talaltam szivem csucskenek az atbaszas hadmuvelet sikerult megette a porkoltet mint milanoi"
De bírlak titeket fiúk!!!!!
-
művésznő4
senior tag
Most elvileg ezt kellene megpályáznom, ami persze otthon, Nyíregyházán lenne. Ez azzal együtt azt jelentené, hogy újra költözés, újra távkapcsolat, újra változások és újra borul minden.... Háát, nem tudom.....nagy dilemma, nagy dilemma...
Cserébe viszont "ingyen" van....
http://www.bigben-nyelvstudio.hu/
INGYENES 80 ÓRÁS TANFOLYAMOK!
Jelentkezz MOST a Big Ben Nyelviskolában INGYENES 80 órás angol, német tanfolyamra!!
Ha elmúltál 18 éves, magyar állampolgár vagy és nem veszel részt jelenleg államilag, vagy EU forrásból finanszírozott képzésen, akkor töltsd ki a regisztrációs lapunkat.
Iskolánk ajánlata az ingyenes 80 órás képzés esetén:
• az indulásnál maximum 3.800 Ft önrészt kell befizetni, amit a tanfolyam sikeres elvégzése után (maximum 9 óra hiányzás!!!) visszatérítünk!
• az indulásnál maximum 1.520 Ft önrészt kell befizetni amennyiben Ön 45 év feletti, illetve hátrányos helyzetű településen lakik.
Igénybe vehető ANGOL és NÉMET akkreditált képzéseink a programon belül:
• kezdőtől a középfokú nyelvvizsga (B2) szintig,
•hétköznapokon reggel 7.00 - 20.00 óráig, szombatonként reggel 8.00 – 20.00 óráig
• további önrész vállalásával az ingyenes képzés folytatására is lehetőség van (ahol nyelviskolánk + ingyen órákat ajánl fel) helyben nyelvvizsgázási lehetőséggel
A tanfolyamok ütemezése (az órák 45 percesek):
• normál: heti 1x4 óra
• intenzív: heti 2x3 óra
• szuperintenzív: heti 3x4 óra
Ha továbbra is fentartja igényét az ingyenes képzésünkre még ma küldje el regisztrációját, mivel a résztvevők száma korlátozott (100.000 fő) és várhatóan néhány hét alatt betelnek a csoportok.
NAGYON FONTOS: a támogatás lehívásához az alábbi oldalon is regisztrálni kell és az ott megadott felhasználó nevet, jelszót és kapott regisztrációs számot meg kell őrizni: http://www.tudasodajovod.hu
Várjuk jelentkezésed!
a Big Ben lelkes csapata!
-
művésznő4
senior tag
Juteszembe!
A tegnapi egész napos rohangálásom után, elmentünk még levezetésképp egy laza kis "egész estét betöltős" vásárolgatásra a Tescoban, ahol is olyaaaan fenségesen finom kínait kaptam az én drága Anyucikámtól, hogy szinte rágás nélkül nyeltem, majd tömtem be újra a falatokat a számba...
Nem lehetett valami szép látvány, de na...
Erre voltam már ezer éve kiéhezve és végre már tudtam enni belőle egy jót!
Az első két kép sajnos nem adja vissza az ínycsiklandozó valóságot, pedig tényleg mennyei volt!
Köszi, Anyu! -
művésznő4
senior tag
Találtam két csodálatos köröm - tippet, amit talán majd egyszer el is készítek magamnak!
"Extracsajos manikűr" elkészítése:
Jaaajj, az első képen található Nude színű körömlakk, de tetszik nekem!!!!
Én csak Cappuchino-nak hívom, de egyszerűen sehol sem találok ilyen színt...
"Hello, Füles! körömdíszítés elkészítése
-
művésznő4
senior tag
Az a hanguuulaaat.......
Csodálatos, nagyon tetszik ez a száma!
♥♥♥
-
művésznő4
senior tag
,,Azt vettem amúgy észre magamon, hogy ha otthonra is dobok magamnak egy fülbevalót, akkor már is sokkal jobb lesz utána a közérzetem...
"
- folyt. köv. -
-
művésznő4
senior tag
válasz
művésznő4 #894 üzenetére
No, ismét csak visszajött a hangulat, de ezúttal végre a Kedves küldte nekem ezeket az Elvis számokat! ^^
SZEEREEETLEEEEEEK!!!!!...
♥♥♥
Elveys Presley - Jailhouse Rock
-
művésznő4
senior tag
Hihetetlen, csodával felérő dolog, de mostanában egész jól jutott időm még filmezni is!
Volt pár ezer éve kiszemelt darab, amiket jó ideje akartam már megmozizni...
Többek között:Másnaposok
Gru 2.
Női szervek
A maszk
A fantasztikus Burt Wonderstone
A Vasember
A hihetetlen Hulk
Távkapcs
Nagyfiúk 2.
Ilyen az életEgyik volt osztálytársamtól kértem egy kis tanácsot, hogy milyen filmeket ajánlana még nekem, hiszen tudom jól, hogy ő nagyon jártas a jó mozik területén és az ízlésünk is ugyancsak hajszál pontosan megegyezik.
Meglepetésemre, olyan kedves levelet kaptam vissza válaszul, hogy magam is elcsodálkoztam, mindemellett nemcsak megannyi jó kis tippet mutatott, - amit ííígy szépen sorba meg is fogok nézni a kedves Párommal
-, hanem szinte mindhez írt egy aranyos kis kemmentet vagy magyarázatot is!
Gilbert Grape ( Leonardo DiCaprio,Johnny Depp Imádom <3) Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt (de gondolm ezt ismered) Hadak Útja, Because I said so(Diane Keaton ),Egy gésa emlékirata,Nanny McPhee,Hideg hegy (Nicole Kidman ) 127 hours ,Ever after ( Drew Barrymore ),Ez a fiúk sorsa (Leonardo D. ) A part ( Leonardo D. ) A szabadság útjai (Leonardo D ,Kate Winslet )Timothy Green különös élete (aranyos kis film ),Eső ember (az örök),Aviátor (Leonardo D. ),Egy különc srác feljegyzései (Emma Watson,imádom ezt a filmet) Girl with a pearl earring (Scarlett J.) Nevem Sam,Te call,Anne zöldorombol,A nagy Gatsby( legeslegjobb könyveben is !!! ),Passengers ( Anne Hathaway ),Megérzés(Sandra Bullock ),Flipped,Cry-Baby,Ízek Imák Szerelmek (Julia Roberts nagyon jó,tanulságos)Dreamgirls (Beyonce )Holdhercegnő,Keith(szerelmes,sírós),Átkozott boszorkák,Szerelem kölcsönbe (Kate Hudson )Jane Eyre (Klasszikus ) Tuck Everlasting (imádnivaló,szerelmes )A hobbit,Miss Potter ,Vízet az elefántnak,Django elszabadul,Viharsziget (izgalmas,nagyon nagyon nagyon jó,Leonardo D. ) Értelem és érzelem (örök,Jane Austen ) One day (szerelmes,sírós),The Green Mile (örök),Kedves John (szerelmes ) Becoming Jane (szerelmes,Jane Austen ) Good will Hunting , Something's Gotta Give,Idő utazó felesége,Bride Wars,Brave(édes mese),Pride and Predujice (ÖRÖK ) Now is good (legjobb,szerelmes,tanulságos KÖNYVBEN FANTASZTIKUS ) Remény rabjai(imádom,tanulságos),Walk the line , Napsütötte toszkána,Nővérem Húga (sírós )Édes november,Szerelmes Shakespeare,A zongorista,Szerelem és más drogok ( ÖRÖK ),Szerencscsillag (szerelmem ),The wedding date,Letters to Juliet,Stepmom,The Vow,The holiday(nagyon jó).Hát most ennyit tudtam leírni de még keresgélek EGYTŐL EGYIG nagyon nagyon nagyon jó ! Mindegyiknek van mondanivalója (:
Carrie naplója (sorozat,most olvasom könyveben nagyon jó ))
Nagyon szépen köszönöm a sok fáradozást, Anett!!!
-
művésznő4
senior tag
Ahhhhhh, mekkora irigysééég!
Alföldi és az imádott magyar tanárom még a "High School of Art"-ból... -
művésznő4
senior tag
Hogy milyen gyönyörűségeket találtam én....
*-*
-
művésznő4
senior tag
Még egy ilyen....
Baromi jó!
Anyánál találtam.
-
művésznő4
senior tag
Ezt a megszemélyesítést inkább azt hiszem, Istennek adnám...
A boldogság egy állapot, ami addig tart, amíg hiszel benne, jön ő, ha hívod, de ha félsz tőle, eltűnik az életedből. Na nem mintha olyan messzire menne. Ott lesz ő mindig körülötted, csak lehet, hogy nem fogod észrevenni. Tenni kell érte, hogy meglásd. Elfogadja, ha nem törődsz vele, és azt is, ha befogadod. Ő ilyen. Feltétel nélkül létezik. De neked kell hinned benne.
Oravecz Nóra
-
művésznő4
senior tag
Ma csatlakoztam az "Arckönyvön" egy Leila Webshop nevezetű csoporthoz. Hááát......nem kellett volna.
A 'zuram ki fog nyírni, azt hiszem...csődbe viszem teljesen szegényt.
Mindenesetre a legújabb kiszemeltjeim ők volnának...
Innen az utolsó aranyszív, az ezüstös szitakötős nyaklánc és a középen lévő fekete gyöngyös fülbevaló tetszik nagyon.
Ezek közül pedig a második és az utolsó szívecske jön be nagyon. Mostanában ezekre vagyok ráállva teljesen. De ha egyszer olyan gyönyörűűűek....
-
művésznő4
senior tag
Óóóó, de cukiii!!!
Hát, ezt muszáj lesz egyszer kipróbálnom!!
Kiskoromban ugyanilyen rizslámpám volt a gyerekszobámban, és a mintát rá Anyukám csinálta nekem IKEA-s színes, dekorpapírokból....
Hmmm....szép emlék. -
művésznő4
senior tag
,,Barát az, akire figyelsz, mert fontos számodra a sorsa.
És figyel rád, mert fontos számára a te sorsod.
Barát az, aki megért - s akit mélységesen megértesz.
Nem tudtok egymásnak hazudni.
Túl közel van.
Mintha magaddal beszélnél."(Müller Péter)
-
művésznő4
senior tag
Van mostanában egy egyre inkább feltörekvő és egyre ismertebb magyar modell lány, aki tulajdonképpen a "Plus Size" meghonosítója és elterjesztője itt Magyarországon. Újabban igen sok cikket olvasni róla, munkásságáról és elbűvölően kedves személyiségéről.
No, de ami a pláne az egészben, hogy ÁLLÍÍÍÍTÓLAAAG megszólalásig hasonlítunk egymásra...
Hát, nem tudom....Talán ha egy kicsit formálok még magamon, akkor igen, én is azt mondom, hogy akár lehetnénk ikrek is.
Mindenesetre a tablóképem és a csíkos ruhás képe között igen megdöbbentő a hasonlóság...még ami a frizuránk viselését is illeti... (:
Ezen meg az arcunk, meg kétoldalt ezek a kerek "pofikák", ami nagyon rám jellemző....és persze, a haja.
megint a haja!
A nagy barna szemek, vastag szemöldök és mosolygós szájról már nem is beszélve...
A Mokkában:
Divat képek róla:
És végezetül egy cikk.
tegnap is pont olvastam vele egy nagyon érdekes interjút, de sajnos most azt nem tudtam már visszakeresni, de talán ez is megteszi:A Plus Size az új divat - már a világmárkák is telt lányokkal reklámoznak
-
művésznő4
senior tag
Hát, ezen akkorát nevettem, hogy nem igaz!!!
xD Nagyon jóóó!
Ezeken a fejeken egyszerűen...sííííroook!11 mondat, amit az egyedülállók már nagyon unnak...
-
művésznő4
senior tag
Egyébként két süti elkészítése között vacillálok hevesen és egyszerűen nem tudok dönteni...
Még a család sem könnyíti meg a helyzetemet, mert az egyik ezt akarja, a másik meg a másikfélét. (Mi sem természetesebb ennél, ugye...
) Hogy lehet így eldönteni valamit??
Na, azt hiszem, majd Bömbi lesz a döntőbíró, csak érjen haza!
Szegénykéket csak megjutalmazom, ha má' egyszer ilyen hősiesen kibírták az első oskolanapot...Szilvás pite pudingos töltelékkel
-
művésznő4
senior tag
Szerencsére mi még "nyertünk" egy évet, de sok kis törpének a mai nappal véget értek a gondtalan ovis évek...
Tegye fel a kezét, aki ma reggel könnyes szemmel kísérte a csemetéjét a suliba!!!
(Mert én biztosan megkönnyezem majd....)
Istenkém, de cukor már ez a kép!!!
Bár még nincs saját babucim - és egyelőre nem is lesz - , de már előre eldöntöttem magamban, hogy ha megszületik a "kis szerelmem", akkor bizony ez a néni, azaz az Angel fotó fogja róla az első fotósorozatot csinálni a családi albumunkba.
Nagyon szép és igényes munkái vannak és azért nem akármi, ha valakinek babája lesz, így mindenképpen profival szeretném megörökíttetni életünk legnagyobb csodáját...
-
művésznő4
senior tag
Gondolom, mindenki nagyon várja már a holnapi iskolakezdést...
Hát igen. A pedagógus szakmában is vannak nehezebben induló, döcögős napok....
-
művésznő4
senior tag
-
művésznő4
senior tag
-
művésznő4
senior tag
Érdekesnek véltem az alatta lévő hozzászólásokat....a két véglet tulajdonképpen.
,,Egy igazi férfinak társnak kell az asszony nem háziszolgának." Én valahogy ezt vallom, azt hiszem....
Bár!
,,Pál levele az eféziusbeliekhez 5/24. ,,De miképpen az egyház engedelmes a Krisztusnak,azonképpen az asszonyok is engedelmesek legyenek a férjöknek mindenben."
Máté 19/11. ,,- - - Nem mindenki veszi be ezt a beszédet,hanem akinek adatott." /12. ,,- - - Aki beveheti,vegye be." -
művésznő4
senior tag
A közeljövőben ezeket tervezem megsütni....
http://olcso-receptek.hu/edes-sutemenyek/piskotak/puncsszelet/
http://olcso-receptek.hu/edes-sutemenyek/kremesek/tejfolos-pudingos-kocka/
-
művésznő4
senior tag
Irigykedhetnek is rám a lyányok....
-
művésznő4
senior tag
Na, tessék! Gombóc Artúr is megmondta...
-
művésznő4
senior tag
De hogy mégse ilyen szomorúan zárjuk az estét, itt van néhány kis "lányos bugyutaság" a végére...
Az egyik Biustól:
A másikat meg Zoltán küldte nekem a napokban, melyben érzek némi finom célzást is, bár ő holtig tagadja, hogy ilyesmiről lenne esetleg szó...
Waking up. Expectation vs. Reality. - Best Vine Video's
Na, de most már tényleg jó éjszakát, mert már alig látok ki
a fáradtságtól a szememen! -
művésznő4
senior tag
Hát, én szóhoz sem jutok, de komolyan...
Nagyon ledöbbentett ez a videó, és.....és.....és ez egész egyszerűen iszonyú.
Vigyázat vele, mert nagyon sírós! ....Ha esetleg valaki megakarná nézni.
-
művésznő4
senior tag
Ezt ma kaptam. Szerintem amazing....
Oh Sweet Lorraine (A most touching & heartbreaking tribute love song by Fred Stobaugh
És ezt is!
A szülészek többsége nem látott még háborítatlan szülést
"Mitől háborítatlan egy szülés?
Attól, hogy
1. a szülő nőt nem háborgatják, nem siettetik, nem avatkoznak be semmilyen módon a szülés folyamatában, kivárják, amíg világra hozza gyermekét. A háborítatlan szülésnek több ismérve is van, a felsorolás után a kisgyermekes vagy várandós anyukák reakciójából kiderült, hogy Sepsiszentgyörgyön, Székelyföldön ebből nem sokat élvezhetnek.2. Kezdjük például az együttszüléssel. Itt már vannak előrelépések, ha a kismamának szerencséje van, apukát vagy dúlát vihet magával a szülőszobába.
3. Fontos továbbá a vajúdás szabadsága: ez idő alatt azt csinál az asszony, ami neki jól esik, olyan pozíciót vesz fel, ahogy jól érzi magát, és nem nyúlnak fel neki félóránként, hogy mennyit tágult.
4. Nem alázzák meg a szülő nőt borotválással, beöntéssel.
5. A vajúdás során olyan alternatív módszereket kínálnak fel neki, ami a közérzetét javítja: gátmasszázst, aromaterápiát, zenét, vízben való vajúdást, ha igényli.
6. A kitolási szakaszban is hagyják, hogy szabadon pozíciót válasszon, nem teperik le a kecskére.
7. A születés után biztosítani kell a kismamának és a babának az aranyórát, eszerint a babát legalább egy óráig magához ölelheti az anyuka."
Tévedés ne essék, - persze, az efféle téma még közel sem aktuális, viszont mindig jó szélesíteni a látókörünket és tudakozódni a nagyvilágban a lehetőségekről. A jövőben jól fog még ez jönni nekünk....
-
művésznő4
senior tag
Van a kávé... A fekete. (...) És van a kávéház. Ahol nem a kávé a legfontosabb, hanem a találkozás. A beszélgetés. Két ember beszél, beszél, beszél, és egy napon a kávé más értelmet nyer. Átalakul érzelmekké. Többé már nem egyszerű kávé, hanem barátság, szeretet, vagy éppen szerelem. Az iránt, akivel a kávézás élményét az ember megosztja. Attól kezdve minden csésze kávé ezt jelenti. A másikat. Még akkor is, ha nincs jelen. Emléke, emlékeztetője lesz. És ekkor már nem sötét, és nem keserű.
(Csitáry-Hock Tamás)
-
művésznő4
senior tag
-
művésznő4
senior tag
Na, jól megkaptam a magamét....
"A férfi egy olyan szerkezet amibe, ha rántott húst, sört, szexet és távkapcsolót töltesz, azt mosolygós napközissé alakítja át. A nő egy olyan szerkezet amibe, ha udvarlást, szerelmet, pénzt, energiát, időt, toleranciát, átbeszélgetett éjszakákat, verseket, hűséget, megértést, empátiát, problémamegoldást, gyengédséget, humort, kreativitást töltesz, akkor azt bizalmatlan, örökké kombináló, elégedetlen sárkánnyá alakítja át, akinek szent meggyőződése, hogy a férfi egy olyan egyszerű szerkezet, hogy csak sör, rántott hús, szex és távkapcsoló kell neki."
-
művésznő4
senior tag
Ezt az írást egy Krisztina Papp nevezetű hölgynél találtam a Facebookon.
Jómagam nem ismerem, csak úgy afféle ismerősöm ismerősének az ismerőse-jellegű kapcsolat révén találhattam rá valahogy...
Nekem nagyon tetszik és mennyire igazakat ír, hmmm...
Nekem utoljára a Dédimamám hordott ilyesmit és neki is volt egy csomóféle darabja. Bezzeg a nagyijaim már mind igazi, felvilágosult, emancipált nagyvilági nők voltak ám!
Így hát most mindinkább a dédimamák tiszteletére, engedelmetekkel én is megosztanám Veletek ezt az aranyos kis írást!Otthonka
2013. augusztus 19., 11:21Szerintem nagyon édes.
Jót mosolyogtam rajta. Respect! -
művésznő4
senior tag
Érdekes, de azt hiszem, nem tudnék választani közülök.
Szép, szép mindegyik a maga módján, de valahogy egyikről sem érzem azt, hogy "Tejézusmáriámezazééénkonyháááááám!!!!!"
Valahogy.....hmmm......nem tudom. :/
Ez is olyan, mint egy szép ruha. S nem is csak hogy szép, de inkább a legszebb, a legalkalmibb, a legkedvencesebb ruhád! Úgy szembe kell, hogy jöjjön veled ahhoz, hogy belé szerethess!És hát, miért is ne?! Ha már egyszer családom lesz és a fél életemet úgyis ott fogom tölteni, akkor hadd lehessen már olyan gyönyörűségesen szerelmetes konyhám, amilyet csak én szeretnék!
http://otthonkommando.blog.hu/2013/08/24/25_videki_alomkonyha
-
művésznő4
senior tag
Mivel ma kaptam meg másodjára ezt a kis szépséget, így berakom ide, hogy megőrizzem az utókor számára.
Különben is kikapok, ha még egyszer megfeledkezem róla.... - hozzáteszem: jogosan.
"Fontos vagy. Mert vagy. Csendes érkezés, boldog ébredés, puha ölelés, izgalmas felfedezés, szelíd érintés, lágy dallam, könnyed szárnyalás, valóra váló csoda. Vagy napfény, víz, levegő, illat, íz, szín, kávé, mézescsók, magasság, mélység, távolság, közelség."
-
művésznő4
senior tag
A konfliktusok, azon a szinten, ahol keletkeztek, megoldhatatlanok. Ezért jó, ha van egy barátod, akinek elmondhatod a gondodat. Rálát. Te nem, mert benne vagy. Ez azt jelenti, hogy akárhogyan forgatod magadban, mindig ugyanazok az érzések bukkannak elő, ugyanazok a szempontok, amikkel a bajt előidézted.
Ahhoz, hogy megoldd, új szempont kell, amire nem is gondoltál. Felülről kell tekinteni a bajra. Ugyanazt látod, csak máshonnan: magasról, bölcsebben, tisztábban.
Mindez azért van, mert az életünk spirálisan működik, a cél nem az ismétlés, hanem mindig egy magasabb körbe emelkedés. Ha csak egy szinten mozogsz, az olyan, mintha egy őrült ringlispílen ülnél, amelyről nem tudsz leszállni. Csak forogsz körbe-körbe, képtelen vagy lelépni róla, de elfogadni sem tudod ezt az állapotot.
A legtöbb problémád azért keletkezett, mert olyan voltál, amilyen. Ahhoz, hogy túllépj valamin, meg kell változnod. Nem maradhatsz ugyanolyan, mert akkor a gondod is megmarad annak, ami volt. Ismételed, szüntelenül. Sohasem egy külső problémát kell megoldani - hanem mindig önmagunkat.Müller Péter
-
művésznő4
senior tag
Ma elkészítettem a saját készítésű joghurtos piskótatálamat!
Holnap reggel már fogyaszthatjuk is!
))))
(Bosszúból küldöm ezt minden "kedves" ismerősömnek, aki éjszakánként szeret sütis képeket posztolgatni....)
tt a pontos recept, ha valaki elakarná készíteni magának otthon...
-
művésznő4
senior tag
Csak, hogy minden egy helyen legyen és hogy el ne felejtsem....
NYF-BTMK BA/BSc-NAP magyar
Esemény Időpont
2013.
Tanévnyitó és
jubileumi oklevelek átadása szeptember 14. 1100 óra
Regisztrációs hét szeptember 09-14-ig (oktatás nélkül)
Szorgalmi időszak szeptember 16-tól december 21-i
- záróvizsgázók számára: szeptember 16-tól november 30-ig
I.évfolyamos hallgatók
beiratkozása - nappali tagozat: szeptember 12-13.
- a levelező és esti tagozat: szeptember 13-28-ig
Kötelező munka- és tűzvédelmi oktatás
(Első éveseknek) szeptember 12. 1400 óra vagy szeptember 13. 1600 óra
Szakdolgozat leadási határidő november 30.
Vizsgaidőszak 2014. január 06-tól február 08-ig
- decemberben záróvizsgázók részére: 2013. december 02-
17-ig
- januárban záróvizsgázók részére: 2014. január 06-18-ig
Épületek bezárása 2013. december 23-tól 2014. január 05-ig
Záróvizsga december 19.
- keresztféléves mesterképzésre jelentkezőknek2014.
Záróvizsgák január 22-23-24.
Oklevélátadó ünnepség február 1. 1100 óra
Regisztrációs hét február 10-15-ig (oktatás nélkül)
Szorgalmi időszak február 17-től május 24-ig
- végzős FSZ képzésben résztvevők részére: február 17-
től április 26-ig
Tavaszi szünet április 22-25-ig
Szakdolgozat leadási határidő április 30.
Vizsgaidőszak május 26-tól június 30-ig
- végzős FSZ képzésben résztvevők számára: április 28-
tól május 10-ig
- a júniusban záróvizsgázók számára: május 26-tól
június 14-ig
A júniusban záróvizsgázó hallgatók számára május 19-24-
ig elővizsga szervezhető.
Pályaalkalmassági és gyakorlati felvételi vizsgák Időpontja később kerül meghatározásra
Záróvizsgák június 18-20-ig
Oklevélátadó ünnepség július 5. 1100 óra -
művésznő4
senior tag
Mostanában egyre több ismerősömről derül ki, hogy ezt a számot simán elküldhetném neki... Valahogy nem tudom eldönteni, hogy emiatt sírjak vagy nevessek?
Annyira tetszett ez a szám, majd mikor végignéztem, döbbenet ült ki az arcomra.
Ebben a fene nagy liberalizmusban egyre több művész és előadó próbálja azt sugallni, hogy ez teljesen normális és elfogadott. Semmi szégyellnivaló nincs benne, nyugodtan vállald fel magad!
Én meg itt állok, a teljes kutyaszorítóban és kétségek között, vegyes érzelmekkel a szívemben.
Mondom, egyre többen vannak... Egyre többen az ismerőseim, a legjobb barátaim, de még a családomban is! Egy jó ideje....bizony. És ahogy a Húgomat elnézem (mármint a kapcsolatát) - s amennyiben a dolog valóban tartós marad - , akkor még többen leszünk "így" a családban.
Tulajdonképpen semmi bajom nem lenne velük, sőőőőt....Épp ez az, hogy oda vagyok értük, nagyon szeretem őket, ugyanakkor tudom, hogy Isten Igéje mit mond ezzel kapcsolatban és ez az, ami elszomorít.
Nem könnyű......és az öcsém ezt nézi tátott szájjal.
-
művésznő4
senior tag
A tegnapi napot, azaz augusztus 22-ét azt hiszem, elkönyvelhetjük a leleplezések, a hidegzuhanyok, a sokkhatások és a szörnyű titkok bevallásának napjának.....
Szerintem rég esett le az állam ennyire bármitől is.
Vagy talán még soha... Tulajdonképpen még most sem térek magamhoz és bár jóhiszemű vagyok, nem gondoltam volna, hogy naivitásnak számít azt feltételezni, hogy ilyen soha nem fordulhat elő.... És mégis.
Hihetetlen, egyszerűen hihetetlen. De valós.
Több ilyen vallomást nem akarok hallani ezután.Még ez is sok volt, és így is mindenki hozzám fordul az ilyen "haddkönnyítsekalelkiterheimen" dolgokkal. Hát, mi vagyok én, gyóntató pap????!
Jóó-jóó, tudom, hogy ÉN akartam tudni, de most inkább úgy vagyok vele, hogy bááár ne tudnám. Ekkora terhet nem lesz könnyű cipelni, éppen elég, ami nekem volt idáig...Aztán persze, nekem is megeredt a nyelvem, és nem győztük csapkodni a fejünket, sápítozni, hitetlenkedve szemeket meregetni és a szánkhoz kapkodva az állunkat összekaparászni....
De megfogadtuk a Húgommal, ezután: AZ ŐSZINTESÉG, MINDENEKFELETT!
Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- The First Berserker: Khazan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest