Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majstor
senior tag
- ERIK SUMO BAND -
![[kép] [kép]](http://www.afk.de/bilder/m94/eriksumo.jpg)
Valamelyik nap bekapcsoltam a tévét, kezembe vettem a távirányítót és kapcsolgattam a csatornákat...egyszercsak megáltam egy adónál ahol valami koncertfelvételt sugároztak, kiváncsi voltam és nekiáltam nézni/halgatni...egyszerűen nem tudtam szóhoz jutni, annyira magával ragadott maga a zene, annak hangulata, színpad díszlet, háttér világítás, énekes csajszi színpadi mozgása, hogy végignéztem az egészet, majd azonnal utánanéztem kik ezek...
Egy Magyar, 2 éve megalakult, ''ErikSumoBand'' nevezetű együttes volt ez!
Nagyon meglepődtem, hogy annak ellenére hogy Angol nyelven énekelnek, Magyar eggyüttesről van szó, igaz lehet hallani hogy kissé ''törik'' az Angolt
Aki hozzám hasolnóan még nem hallot róluk, nagyon ajánlom hogy nézzen utána, mert biztosan nem fogja megbánni, egyszerűen fantasztikus!!!
Hivatalos Oldal:[link]
Koncertfelvételek:[link]
MySpace Link:[link]
Est.hu Lemezkritika:[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB hibátlan, több mint fél év garancia
- Samsung Galaxy S25 256GB - Silver Shadow - Samsung.hu vásárlás (2026.01) + garancia, Kártyafüggetlen
- Adobe Creative Cloud Pro Verhetetlen áron!!
- Keresek: Online számítógépes oktatót (Windows 11, M365)
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest