Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ateszpapa
addikt
Én már a tomb raidert sem tudtam megvenni ukrán storból 2 napra rá. Javították sajna azt a kiskaput.
-
ablack
senior tag
Ingyen Sparkle 3 Genesis: [link]
-
ZsZso
Közösségépítő
Nem konkrét BestBuy, de véleményem szerint mégis csak ON.
Steam megváltoztatja a bundle -ök árazását. Ha már rendelkezel a csomagból pár játékkal, akkor olcsóbb lesz a pakk is, így konkrétan csak azokért a címekért fogsz fizetni, amik hiányoznak (ahogyan a GOG -on is megy). Remek újítás! forrás
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Agyzuzo
addikt
Teljesen jogos és számomra a kezdetektől kérdés hogy tulajdonképpen ezt mégis hogy a francba képzelik Steam-éknél. Teljesen irrelevánsnak kéne lennie hogy mi van meg az acc-omon és mi nincs ha kifizetek X összeget egy csomagért, ALAP lenne hogy a plusz példányok az inventory-mban landoljanak. Pont emiatt soha nem is veszek ilyen csomagokat, mert az elv kurva gusztustalan. Akkor inkább hiányozni fog belőle ami nincs meg és kész.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
cskamacska
addikt
válasz [Prolixus] #8814 üzenetére
Akkor mondok jobbat: bár csöppet megcsúszva
Február 17-én megszűnt az EU2-es régió Steamen, így minden játékot kolbászkerítésen túli árakkal számolnak már nálunk.Reddit ijesztés Reddit konfirmáció
Mutatnám a Steamprices árváltozásokat.. de már nincs EU2 régió ott sem
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
ayo
Topikgazda
válasz cskamacska #8819 üzenetére
minden = hány játék pontosan? mert 5-10-et láttam max. amire ez vonatkozik szerencsére
http://jateknaplo.blog.hu
-
twollah1976
őstag
Engem nem nagyon zavar a dolog, amúgy is leakciózott vagy ezer éves játékokat veszek meg vagy nem veszek semmit se, mert már annyi játékom van, mint a szemét (kb. 310-320 és ez csak a Steam...).
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
[Prolixus]
addikt
Ó ez már ismert volt sajnos számomra, volt szó erről. Igaz, hogy kevés játékot érint (ami egyben azt is jelenti, hogy a legtöbb kiadó eddig is fosta telibe az euro 2-es régiót), de maga a húzás gusztustalan természetesen. Árak legyenek egységesek Európában, a fizetések meg nem, (nagyon nem). Bravó.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
kalozhun100
őstag
-
[Prolixus]
addikt
válasz kalozhun100 #8827 üzenetére
Igen. Pontosabban lettek, mert ez a dolog már megtörtént. De ahogy írtuk is, ez csak kevés játékot érint igazából, a legtöbb játékért eddig is ugyanazt az árat fizettük, mint Európa gazdagabb országainak lakosai. SZóval ha így nézed, drasztikus változást nem jelent a dolog.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
CR2025
csendes tag
válasz [Prolixus] #8828 üzenetére
Én azt vettem észre hogy eltűntek 0,13-0,14-re akciózások. A legolcsóbb már hetek óta a 0.24 euro
-
M@rdel
őstag
válasz [Prolixus] #8830 üzenetére
Az elég komoly,4,99 -ért vettem február elején.
-
kalozhun100
őstag
-
Plebi
senior tag
Mellettem ment el a világ, vagy mi van, hogy minden új játék pc-re dobozosan 13k vagy drágább? Ennyivel megdrágultak? Követik a konzolokat.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Joci93
senior tag
Dirty Bomb — The Ultimate Starter Pack:
ötBPVL-YBEAhat-négyötQVDFurcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
thomeef
őstag
Ha valaki szereti a point & click játékokat: [link]. Mind 90% feletti értékeléssel.
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei: