Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Ja, amúgy lokálpatriotizmus. Van egy kis hely, Baracs a neve. (baracs.uw.hu). Na most, az itteni faluház mindíg megtelik ha lanparee van, általában 50 feletti gépszámmal (létszám kb. 70). Ami durva: a baracsi brancsból még EQ döntős is lett, ehe.
Na, szal azért itt is van közösségi élet. Bár azt azért tegyük hozzá hogy sokan sztalnvárosiak, de ott nem sok mindent lehet csinálni, egy helység kibérlése igen sokat kóstál, villanyszámlárul' nem is beszélve. Itt meg faluházbeli kultúrrendezvény néven lopjuk az áramot. :)
De mondom, hihetetlen falu. Bazisok gépes van. -
JulWCZar
senior tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Ott sem volt annyira. Állítólag a 6 méteres vízoszlop elnyeli az alfa meg a béta sugárzás nagy részét, a gamma meg csak foton, ráadásul nagy része rajtad is keresztül megy...
Bár voltak mindenéle műszerek nejlonzacskóban, hosszú vezeték végére kötve, amiket gondolom a reaktorba szoktak beleengedni, mert kint egy dobozban száradtak. Amin persze sugárveszély tábla volt.
Ja, megkérdeztük a srácot aki körbe vezetett hogy mi az a piros gömb sugárveszély-jellel tőlünk négy méterre:
-Há', valami rádlyóaktíw forrás asszem.
Kiráj. :) -
JulWCZar
senior tag
Én műegyetem nyíltnapon voltam fenn utóljára, a reaktorlátogatás meg a szomg megtette a hatását....
De tök kira, belenéztünk a nyitott reaktorba, Cserenkov-féle sugárzás meg minden élőben.
Fájt is a fejem egy jó óráig, és két hajszálam is kihullott, viccen kívül. -
JulWCZar
senior tag
Jelentem , én +1 sztalinvarosból. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest