- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcll
senior tag
Igen én is így látom.
Tegnap délután még belenyomtam a fejekbe tisztító folyadékot, és mintha át is ment volna rajta. (előző próbálkozásaimnál mintha nem nagyon akart volna átmenni a fejen a tisztító folyadék, inkább melléfolyt a fecskendőnél) A fej alá tett kendő is jól megtelt löttyel, tehát átment rajta. Benne hagytam a folyadékot a fejben, majd ma délelőtt ránézek. Ha így sem indul el a két szín, akkor sajnos tényleg kuka, nem foglalkozok vele többet.
Sajnos amit írtál 800 és 805-ös nyomtatók nekem túl drágák. Tegnap nézelődtem, de Epson-ban nem találtam mást, viszont Canon-ban igen, a Pixma MG7750-est ami tudja ami nekem kell (még többet is, mert wifi-t is tud, szkennel is. meg duplex-es). A szkenner részt úgysem fogom használni, mert erre van külön a lézer kombóm.
Tudom itt off, de ismeri esetleg valaki ezt az MG7750-est? Elég jókat írnak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest