- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil81
csendes tag
válasz
canniball #825 üzenetére
Ezt azért nem mondanám
Nem kötekedés de:
Leadtek WinFast PVR 2000: 17940nettó
Hauppauge WinTV PVR-150: 17940nettó
Nagyker árlista.
Szal akkor inkább a PVR-150? Ebbe segítsetek nekem.
És mi van az távrecsegővel? Tudom használni a front-end progiknál vagy trükközni kell?
[Szerkesztve] -
Devil81
csendes tag
Ezt a Leadtek PVR 2000 et támogatják a front-end progik? Pl.: Meedio, Mediapoltal stb. Mármint a távkapcs részét.
Vagy maradjon a Hauppauge WinTV PVR-150?? (ez tud pip et?) -
Devil81
csendes tag
Hát utánakukkoltam és nagyon úgy néz ki hogy a Pinnacle család 1ik tagja sem hardware-s tömizést csinál :S:S Még jó hogy csak kaptam a kártyát
Viszont 1 kérdés:
Hauppauge WinTV PVR-150 PCI -- hardware encode, software decode
Hauppauge WinTV PVR-350 PCI -- hardware encode, hardware decode
Mi a külömbség? decodolás mikor kell? lejátszásnál?
Mert van köztük 7k külömbség.
[Szerkesztve] -
Devil81
csendes tag
1 jó hardware-esen tömiző tunercard-hoz is nagy gép kell? Mert ugye ott inkább a kártya végzi a tömizést. (lehet hogy rosszúl tudom).
Na most azt nem tudom, hogy a Pinnacle PCTV 310i hardware-s e vagy nem? Ezt honnan lehet kispekulálni mert nem nagyogyon írják sehol :S:S Ugye ennek 1 hátránya van hogy nem túl jó a támogatottsága a htpc progiknál. Viszont: pöckölgettem a Nero 7.x.x.x ban a HOME részt és elég jól elboldogúl a mindennel sőt még elég kellemes kinézete is van. Érdemes rákukkantani mármint aki még nem tette meg és foglalkozika témával. -
Devil81
csendes tag
Hali!
Tervezgetem 1 HTPC építését a közeljövőben. Elég sokat olvasgattam az ügyben és nagyon sok minden megválaszolásra kerűlt a kérdéseim közűl. Csak 1 apróság van még hátra.
Szinte majdnem az összes postot végigolvastam ebben a témában de nem nagyon volt említés hogy milyen OS rendszerek vannak ezekben a csodákban amiket már biz. emberek megépítettek, illetve mi az amit érdemes lenne használni. Win nél ok a dolog mert elég 1értelmű de LINUX-ból melyiket illetve milyen verziót használtok, milyet érdemes. Esetleg 1-2 konkrét ver is érdekelne minimális GYIK-kal ellétva.
Thx előre a válaszokat.
Dev.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest