- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Heló, igen azért kérdezek mert nem értek hozzá, tehát köszi minden választ! Akkor a kérdésem így tenném fel: ha az 5.0-nak nincs igazán jó mélye, csak magasa és valamennyi közepe (mert vékonyka kis álló hangfalak..) de van egy elég ütős mély, akkor hogy állítsam be az AVR-en az értéket és ehhez képest hova tekerjem a sub hátán lévő gombot. Ha jól értem ez utóbbi mehet a legfelső értékre tehát a 120hz-re. AVR-en mit javasolsz..?

-
granini
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Amikor csak vékony csipogó állóhangfalaid vannak (magasat adnak és minimális közepet..) akkor is 120hz-re tennéd a sub crossover freqit..? 80-120 között tekerhető.. én most 100-ra tettem, nem tudom ilyenkor melyik a jobb.. Tegyem 120-ra tehát engedjek neki "magasabb" mélyeket is megszólaltatni hogy kicsit kibalanszolja a közép hiányát vagy kevesebb több alapon maradjon 80-100..?
-
granini
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi,
kiterjesztett desktop esetén a HDR nem fog bezavarni..? Alapból nekem a Windows HDR offon van mert nem látom értelmét.. tehát lekezeli azt hogy a 2K monitor az HDR off és a kiterjesztett pedig HDR ON, vagy ilyenkor (sajnos) mindenképpen be kell kapcsoljam a HDR-t..?(A monitor egyébként szintén HDR képes, csak nem szoktam használni ezt a funkciót.. játékok alatt se..)
-
granini
őstag
Sziasztok,
próbáltam topikot keresni a kérdésemnek de nincs rá dedikált topik.. PC - AV Receiver - TV összekötése HDMI ARC kábellel, hogyan, mit hova, milyen felbontáson.. ezekre a kérdésekre keresnék választ. Tudtok abban segíteni hova forduljak..?A lényeg : asztali PC képét és hangját vinném át HDMI-vel egy 5.1 házimozi erősítőbe. Onnan tovább a képet egy 4K HDR TV-re. Erősítő és TV elvileg mind 4K és HDR képes, és mindkettőn van HDMI ARC csatlakozó.
Viszont a PC egy 2K monitorra van kötve, tehát felmerül a kérdés hogy tükrözzem, vagy extended desktop, vagy a 2K monitor inkább be se legyen kötve amikor mozizok..? Mi itt az optimális kötés..? A TV-n nyilván natív 4K képet szeretnék látni, tehát a 2K asztali monitor lehet bezavar..
Köszönöm ha tudtok érdemi tanácst adni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest