Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- 
			  LOGOUT Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

PuMbA titán válasz  bigacsiga962

üzenetére bigacsiga962

üzenetéreGigabyte Radeon RX550 Gaming 2GB  
- 

zsolt501 nagyúr válasz  bigacsiga962

üzenetére bigacsiga962

üzenetéreEz az intel HD 4600 alkalmatlan önmagában a 4K-s filmek lejátszására, ehhez mindenképpen kell egy olyan videokártya ami már azzá teszi a gépet. 
- 

djnice veterán válasz  bigacsiga962

üzenetére bigacsiga962

üzenetéreHa kell a kadenciahelyes 3D MVC, és a 4K HDR is, akkor nincs más a HTPC-n kívül mint a Zidoo X8 / X9S / X10. Ezeken Kodi fut android alatt. Van topikja is itt PH-n, nézz be. 
- 

stigma addikt válasz  bigacsiga962

üzenetére bigacsiga962

üzenetéreRe, jó kérdés nem tudom. Amiket ajánlottam, ha jól tudom, akkor Libreelec/Openelec feltehető rá, amivel egy mini Linuxos rensdzer kapsz melyben benne van a Kodi. 
- 

stigma addikt válasz  bigacsiga962

üzenetére bigacsiga962

üzenetéreHi, lehet nem pont ezt szeretnéd, de itt van sok megoldás erre, ez nem kimondottan HTPC, hanem csak médialejátszó. 1. Wetek Play 2 
 2. Zidoo X7 vagy X10Ezenfelül olyan megoldás lehetne részedről még, hogy van Asus/Asrock Beebox nevü mini ITX méretű gép mely ~50k , viszont ott nincs HDMI 2.0 ez szinte biztos, meg szerintem a proci sem biztos hogy tudna 4K 10bitet. 4K-ra én várnék a Gemini Lake platformmal, mert elég jó lesz, mint a mostani elődje N3150/60-as integrálc CPU-s lapok vamelyike. Szerintem addig míg nincs normális tartalom addig felesleges 4k-ban gondolkodni, habár ha már bevásároltál hozzá (erősítő, hangrendszer,...), akkor látom talán indokoltnak, hogy erre költesz. Bocs ha kötekedő voltam, de ha gondolod a konfigomat bedobom, de a lényeg az Asrock N3150-es lap integrált procival + 8GB ram + Ubuntu Server 16.04.2-t használok. Filmlejátszásra EGL-es Kodi-t. 
- 

devil-k nagyúr válasz  bigacsiga962

üzenetére bigacsiga962

üzenetéreEnnyi pénzért már olyan HTPC-t raksz össze a saját szájízed szerint, amilyet nem szégyellsz és vasban is erősebb, ráadásul nem annyira kompromisszumos, mint ezek az egybe cuccok.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- DJI Osmo Pocket 3
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest