Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Harbinger85
üzenetére
Sajnos ebbol a keretbol nem nagy mozgastered van. Plane a mostani bolond helyzetben.
-
válasz
Harbinger85
üzenetére
Az integrált lapos dolgokat felejtsd is el kb kutyát dobálni jó.
IGP-vel HD okés, 4K tuti nem. (eleve nincs 2.0 HDMI se csak az újabb lapokon)Olcsóbbnak meg olcsóbb, de ha megfelelő távolságról nézed a TV-t akkor ott nagy probléma van ha nem látod a különbséget a FHD és a 4K között. 4K forrásra meg ott a torrent.
Ennyi erővel akkor inkább oszd meg a gépen a filmeket, és nézd a TV beépített lejátszójával, vagy tegyél fel Plex-et max. -
válasz
Harbinger85
üzenetére
Vga a lelke mindennek.
Én ezen a konfigom 4K-s filmeket is vígan néztem egy RX570 mellett.
Ha van dedikált kártya akkor nem kell erőgép.Ha már ott a 4K TV amúgy se értem miért FHD-ba gondolkodsz

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest