Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Icewind
aktív tag
válasz
band1103 #5735 üzenetére
szia,
köszi a választ.. naja, a HDD dolgot kicsit elirtam
Akkor alaplapból maradok a 780G-nél, most egy GIGABYTE GA-MA78G-DS3H a jelölt (ebbe ugye jó X2 5050e? csak mert olvastam hogy ezek az energiatakarékosok nem mindegyikkel kompatibilisek..)
Vidkari után azóta én is olvasgattam, látom ebbe a HD4550be minden benne van ami kell, bár a 64bites memoriasáv kicsit megijesztett, de gondolom ha nem játszok nem lesz szükségem többre.. [ez jó is lesz] sztem.A hangkivezetés dolog: Nemtudom szükségem van-e sokcsatornás LPCM-re
A max amit minőségben hallgatni szoktam az a flac, illetve rendes cd. Ehhez teljesen elég a SPDIF is ugye?
Ja és a hangkártyás kérdésemre akkor a válasz egyszerüen igen, ugyan olyan lenne minőség szempontjából egy alaplapi és egy jobb hangkari digitálison?
Mondjuk jó dolog ez a HDMI, nem bánnám ha a hang is azon menne, amúgy is kitudja miket fogok még hallgatni, talán majd az lpcm is bejátszik.. A gond a következő, a hd rendszer inkább csak a képre vonatkozik, igazi bluray-el még várnék egy időt, így perpill nem érdekelnek különösebben a HD hangzások, az említett yamaha erősítő sem képes rá. Sőt 1.2-es HDMI van rajta. Itt jön be a necces része a dolognak, úgy gondoltam hogy mivel a TV-n is és a vidkarin is 1.3, így képileg azokat összekötöm, az erősitöt meg külön SPDIFEN. Ha az egész HDMI-n menne, akkor be kéne ugye vezetnem a képet is az 1.2-es HDMI-be. Kérdésem az, hogy ilyenkor az 1.3as előnyei(?) elvesznek, azaz 1.2 "megy tovább a tv felé"?
Vagy képes átvezetni magán? Mi a lényegi különbség a kettő közt? Olyasmiket olvastam hogy az 1.3as támogat nagyobb színlefedettségeket stb a tévém is erős ilyenekben, így ettől nem szeretnék megvállni. Vagy nagyon hülyeséget beszélek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest