Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
üzenetére
Értem, és 2 wildscreenen sem férsz el? Plussz ott vannak még a virtuális asztalok, abból annyit csinálsz amennyit akarsz és máris van n darab monitorod, ami között tudsz váltani.
Én elhiszem, hogy neked 3 kell, meg alaplapról jöjjön, meg minden, sőt az igp kezelje az egészet, de szerintem túlzóak az elvárásaid ezen a téren.
-
fonok87
aktív tag
válasz
üzenetére
Hát az a kérdés mi a forró
Pl itt egy passzív cpu hűtő amit 47W TDP-re méreteztek, de egy komment szerint egy 54-es proci hűtését is meg lehet oldani vele.
Vannak integrált procis lapok is, én még nem próbáltam egyiket se, de tippre 3 kijelző (pláne ha nem valami kisméretű hanem normális, fullHD) már eléggé nagy falat lenne nekik. Ha meg "rendes" processzort akarsz passzívan hűteni, akkor számítani kell méretbeli kompromisszumokra (1 kiló réz
), és arra hogy muszáj valahogy kizavarni a meleg levegőt a házból, különben megfő az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Duplázni félévente
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- BestBuy ruhás topik
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- World of Tanks - MMO
- Le Mans Ultimate
- Pánik a memóriapiacon
- Kuponkunyeráló
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), és arra hogy muszáj valahogy kizavarni a meleg levegőt a házból, különben megfő az egész.