- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paler
aktív tag
válasz
#75912448 #41405 üzenetére
1,5 hónap szenvedés után, meguntam a szórakozást az Openelec-el. Ma sikerült vennem egy 60Gb SSD-t, ami 1-2 napon belül megérkezik. De addig pedig szeretnék összegyűjteni pár infót hogy miként érdemes konfigurálni egy Win 8.1-et. Továbbra is a Kodit szeretném használni alap médialejátszónak, mint eddig az Openelec rendszeren is. Tehát azt szeretném, hogy indítás után ne a Windows asztala fogadjon, hanem maga a Kodi főképernyője. Azt is szeretném elérni hogy mindeközben minél kevesebb erőforrást használjon a Win a háttérben.
Nekem W8.1-ből van Core verzióm is, lehet hogy azzal kellene próbálkoznom első körben. Milyen beállításokat, progikat, kódekeket javasoltok egy ilyen HTPC-hez ?
Nagyon remélem hogy a Windows alapú rendszer tényleg megoldja a hangkihagyási mizériámat, és talán minőségre (kép+hang) is hozzátesz majd egy kicsit az élvezetekhez.Tehát minden javaslatot szívesen fogadok olyanoktól akik jártasak a Windows 8.1 alapú HTPC konfigurálásában. Előre is köszönöm az öletetteket és a segítséget
-
paler
aktív tag
válasz
#75912448 #41405 üzenetére
Szia !
Hát tényleg hosszú ideje kínlódok már ezzel az egésszel.
Időközben rájöttem erre, de csak a videó felvétele után hogy a képi beállításoknál ahogy írtad is, a "Lejátszás szinkronizálása a megjelenítőhöz " menüpont bekapcsolva maradt. De ahogy írtam a videó felpakolása után fél órával rájöttem, és módosítottam rajta.
Jelenleg ezekkel a beállításokkal történik a lejátszás:
De a hang továbbra is szórakozik
A hangbeállítások meg így néznek ki:1,5 hónappal ezelőttig minden tökéletesen működött, most pedig nem akar sehogy sem jó lenni a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest