- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én zenegépnek is akarom majd használni a PC-met. Vagyis, akarok majd építeni egy dedikált zene és film lejátszó gépet. Ahhoz meg kell a kraft, hogy pörgősen működjön. És úgyis működik SSD-vel együtt.
Nekem ez igény volt a választásnál.
+ nekem a zene az egyik fő cél, és ahogy olvasgattam ebben a témában, nem mindegy, hogy milyen proci. Nem, nem elég egy passzív cerka, Haswell Pentium már jó lenne, de a jobb VGA miatt lett végül i3.
Volt még tervben több virtualizált gép, de sajnos amit szerettem volna, ahhoz i5 kellett volna, hogy adott hardver elemeket adott virtuális géphez rendelhessem. Egyszer lehet megépítem.
Bár inkább a célgépek irányába fordulok. Csak legyen meg a keret mindegyik gépre. (NAS, zene/mozi gép, asztali netezős, mindenes.)
Később azt sem tartanám kizártnak, hogy mozira és zenére is külön gépet raknék össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest